Bo Bunny minialbum

Det här var riktigt roligt att göra. Bo Bunny har en serie färdiga minialbum med hål. De är gjorda för att passa i deras pärm Misc Me men jag satte ringar i hålen istället. Klart att bara sätta in foton och dekorera som man behagar. Jag har satt in foton över lite julförberedelser som blivit lite av en tradition här hemma.

Så smidigt när allt redan är uttänkt. Passa på att använda olika sluntar av era band att knyta i ringarna. En charms blir också jättefint.

Färdig ficka som jag stoppade lite foton i.

Lite snabba dekorationer. Julsaker har man ju massor av rester av. Använd gärna lite gem som dekoration. Här har jag satt en charm och lite washitejp som lite extra piff.

Min favvosnögubbe. Blir så glad när jag packar upp honom. Klart att han skulle ha en egen sida. Även här hängde jag en charm i gemet.

Här fick en söt Magnoliastämpel vara med på ett hörn. Den är målad med Distress Ink refiller.

Ännu en färdig fick att stoppa foton eller tags i. Grankvistarna har jag stansat ut med en stans från Martha Stewart. Ett måste i jultider.

Sista uppslaget. Här har jag bara satt min favvodie till julen från Die- Version. Underbar kvalitet, de är inte så billiga kanske men de fungerar utan att man behöver bygga upp en massa. Sånt irriterar mig.

Hoppas ni hinner scrappa nu i december. Julen blir vad man gör den till och en stulen scrappstund gör underverk för själen.

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Bo Bunny minialbum”

 1. Profilbild för Charlotte Backström
  Charlotte Backström

  Hej, väldigt fint album, men det finns inga länkar 🙁 det är så enkelt att bara kunna länka till shoppen. 🙂

 2. Profilbild för eva palmqvist
  eva palmqvist

  Vilken bra ide, när tiden är knapp

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Wow, vilket fint album du skapat! Ååh, den är så fin God Jul-dien, håller med dig om att det är perfekt att få texten i ett stycke 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *