Blomstrande Kort

Godmorgon!

Alltså, man kan ju inte annat än säga att man blir glad när solen tittar fram.
Nu lovar dom ÄNTLIGEN en aning varmare temperaturer på min breddgrad så nu kan det ju faktiskt hända att man vågar sticka ut näsan en stund till veckan. Vi får se, det är rätt mysigt att vara inne och pyssla oxå när jag tänker efter…

Dagens kort har Maja Designs cardstock som bas! Det mörka rosa och det ljusare rosa är faktiskt samma papper, bara fram och baksida. I mitten har jag använt det gröna, och det mönstrade på topp är från serien Sofiero 6″x6″. Underbart romantiska papper. Kanterna på alla papper är rivna med kantskrapa.

Ni ser att det är en liten hint av rosa ”fläckar” på papperet, det är gjort med stencil från Tim Holtz (Leafy) och den rosa dynan av Distress Oxide. Jag gnuggade lite färg genom stencilen med en ”ink tool”.  Sedan vräkte jag på rätt mycket Ostduk för att få lite höjd på blommorna , satte dit ett par remsor cerise bling, och dekorerade med massor av blommor. Som du ser har jag sparat stjälkarna på blommorna för att få lite mer liv i det hela. Testa, oftast klipper man ju bara bort och slänger den, och det är ju egentligen synd.

Jag har klämt in två rosetter med rosa sidenband under blommorna. En enkel rosett som är vikt på mitten och limmad under allt. Mitt på kortet sitter en Polymer-figur från Scrapberrys. Fina och dekorativa och kommer med en självhäftande kudde på baksidan.

Och som pricken över i, klämde jag dit en vit fjäril  med en blingsten ovanpå blommorna.

Ha en fin Valborg ikväll!

Kram Lisa


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *