Blått är flott..

Hejsan!

Som ni vet så har vi färgtema i bloggen den här veckan och det är så kul att få en utmaning som denna. Men det var svårt att hålla sig till en och samma färg hela tiden men jag lyckades. Jag valde att jobba i blått helt enkelt för att blått är flott och för att jag fastnade för det blåa mönstrade pappret från Pion som jag fick i mitt fina DT paket. Hoppas att ni blir inspirerade av alla färger denna vecka och att ni vill vara med i våran färgtävling för det ligger en fin vinst i prispotten!

Jag har denna vecka gjort ett stafflikort för jag tycker dom är så fina att ha uppställda. Själva kortbasen är gjort av vit cs och har måtten 15×30 och så har jag bigat på 15 samt 7,5 cm och då tycker jag att kortet får en perfekt lutning. Sedan har jag fortsatt med ett mörkare och ett ljusare blått cs innan jag slutligen avslutat med mönstrade papper från Pion Design och ett papper från Maja design paper pad 6×6 cm.

Det blev en liten Magnolia Tilda som fick pryda mitt kort denna vecka och jag valde att sätta dit blåa pappersblommor över dom stämplade blommorna för att få lite mer 3d effekt. Blommorna jag använt på kortet är Mulberry Ros 15mm Baby Blå, Knoppar 4mm – Baby Blå, Dekorations Rosor Reprint 15mm Blå, Vintage Berries Magnolia. Fjärilarna har jag stansat ut med Easy Punsch och  Martha Stewart Stamp And Punch Set Butterfly. Måste bara säga att jag ÄLSKAR fjärilar och dom pryder ofta mina alster, men dom pryder även min kropp jag har 8 st som sitter så fint på min rygg i form av tatueringar :Wink:

Jag har stansat ut min lilla med den runda Standard Circles spellbinder och så har jag även satt  Classic Scallop Circle som bakgrund. Lite övriga dekorationer som jag använt är Pearls från Reprint, Stickles Glue – Turquoise, stämpel reprint Grattis Hurra, och Grattiscollage och dom är stämplade med Distress Ink – Faded Jeans.

Detta var det jag hade att bjuda på denna vecka men nästa vecka är jag tillbaka och då tänkte jag visa er lite spännande påskpyssel så kika gärna in nästa onsdag igen!

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Blått är flott..”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Oj så fint, Sophie!! Väldigt vackert och väl detaljerat! Ett väldigt spännande kort må jag säga, det händer ju mycket i det! 😀

 2. Profilbild för Maringols
  Maringols

  Så snyggt med blommorna på själva stämpeln!!! Tack för inspiration!!
  /Marie

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  Makalöst fint Sophie!!
  Älskar alla detaljer och blommorna på stämpeln blev ju bara såå bra.
  Kram Maria

 4. Profilbild för Miss Sophie
  Miss Sophie

  Tack så mycket tjejer!! Det värmer i själen att ni gillar det❤️
  Kramar!!!

 5. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Blått är flott och speciellt efter din snygga sammansättning av papper och dekor! Jättesnyggt med rosorna som du fäst i Tildas bukett och en härlig vikning!

  Kramk

 6. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Så himla fint kort! Gillar allt! Och jag älskar också fjärilar 🙂
  Kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *