Bebis på väg…

Det här året är familjen Thorsells stora bebisår. 🙂 I våras kom våran lille Leo och i måndags skulle han ha fått en kusin i form av en liten flicka (troligtvis i alla fall 🙂 ). Nu har dock bebisen inte kommit än, men jag kan inte hålla mig utan visar ändå det presentkit lilltösen ska få. Kitet består av en altrad papperspåse samt ett matchande kort gjord av kraftfärgad cardstock.

Papprena till både kortet och påsen kommer från Kaisercrafts serie ”Bundle Of Joy” och heter ”Mittens”, ”Stroller” och ”Bottles”. Den fina spetskanten på den vita cardstocken gjorde jag med stansen ”Doily Lace Edge Punch” från Martha Stewart. I alla hörn satte jag Peel off stickers i silver.

Det blev mycket dekorationer på påsen i form av små fötter från You Do, rhinestones silver, bjällra klocka., hjärtformad brad, blommor och grenar gjorda med en stans. På det rosa satinbandet kommer jag att skriva flickans namn när vi säkert vet vad det blir.

Till kortet använde jag en nallestämpel från Reprint färglagd med Distresser. Fjärilarna kommer från Pion Design. Blommorna som jag använt till både påsen och kortet är stora rosa rosor, rosa och vita körsbärsblommor, mellanstora, små och minirosor i vitt, mellanstora och minirosor i rosa samt stickles stardust glitterlimför att få dem glittriga. Texten är gjord med diesen Typeset Alphabet från Sizzix.

Nu är det bara att hoppas att bebisen kommer snart och att det verkligen blir en flicka.. annars blir det till att mycket snabbt scrappa något i blått istället :-).

Vi syns nästa vecka!!!

Kram


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

4 svar till ”Bebis på väg…”

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Men vilka underbara skapelser! Du är så himla duktig på att skapa så fina grejer.

 2. Profilbild för Maria
  Maria

  Makalöst vackra alster du skämmer bort oss med denna vecka!
  Älskar kortet med alla detaljer både på in och utsidan. Påsen är ju perfekt till en liten tjej!
  Hoppas lilltösen kikar ut snart.
  KRAM Maria

 3. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Det är väl snarare bara att ändra ”flicka” till ”pojke” om det skulle bli en pojk. SÅ tråkigt med detta ständiga rosa/blått-tänk angående barn!

 4. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Nu var jag för snabb med att skicka iväg kommentaren… Ville bara tillägga att det såklart inte är att ”bara ändra” på kort, förstår att det ligger mycket jobb bakom. Min poäng kvarstår dock…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *