Återvinn och återbruka…

Hallå hallå på er sötisar!!

Då var det äntligen min tur igen att få inspirera er här i bloggen igen, men innan jag börjar med det så vill jag bara påminna er om att Kristinas Scrapbooking har scrap-café i morgon mellan 11-17. Ni behöver inte anmäla er utan det är bara att droppa in om ni är sugna på lite pyssel och fika och givetvis trevligt sällskap också!

Såå… återigen till vad jag tänker visa er idag och det handlar som sagt om att återvinna och återbruka. Nu när jag har flyttat så är jag sugen på att köpa massa nya inredningssaker men det blir ju sååå dyrt när man ska shoppa nytt, så därför har jag pimpat och gjort om lite saker som jag redan har.

En sak som har fått helt nytt liv är denna smyckeshängare som jag aldrig riktigt gillat utan den har mest stått i skym undan.

docka1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det jag började med var att skala av dockan enda in på skinnet, av med kläderna och alla krokar som sticker ut.  Så detta var den nakna sanningen innan det var dags för den att få en make over.

docka2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag började med att måla kroppen och foten med vit gesso och när det torkade så duttade jag på liteInka Gold Vax Silveröver det vita för att så lite mer shabby chick känsla på den.

docka3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korsetten har jag gjort av ett mönstrat papper från Kaisercraft – Key To My Heart och underkjolen har jag gjort av crispy band för att få lite volym. För att skapa resten av kjolen så klippte jag sönder en vit spetsgardin och sprayade den med blå glimmer mist. Sedan dekorerade jag med blåa blommor och vita rosetter. Fram på korsetten så satte jag en knapp från Lace Treasures och så ramade jag in kanterna med stickles glue – platinum

docka4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halsbandet har jag gjort av bruna chocolate pearls så limmade jag dit ett Kristallband Crystal för att dela av korsetten och kjolen.

docka6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha nu en trevlig dag och hoppas att ni hittar något i ert hem som kan få lite nytt liv och få lite make over.

Kram DT Sophie

DT-Sophie

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *