Altrad kasse

Ibland när man handlar i vissa butiker får man ju riktigt fina påsar att bära hem sina dyra varor i och jag har altrat en sådan till en chic liten väska. Jag har använt mig av papper från Graphic 45 Scrapbooking papperett av mina favoritpapper. Love love love.

DSC_4112

Så här ser den ut på framsidan. Givetvis full med blommor, vad annars.

DSC_4114

Har tom klätt den på insidan. Väldigt lätt bara raka sidor. Till flärpen har jag använt mig av Grunge Paper. Ett böjligt läderliknande material som jag färgat in med black soot distress ink refilli mistform. Bara blanda med vatten i en sprayflaska. Enkelt. Denna har jag sen när den torkat klätt med mönsterpapper på ovansidan. Flärpen stängs med magneter som sitter gömda under papperna.

DSC_4116

Jag har hängt lite pynt i ena handtaget. Man tager vad man haver helt enkelt. Prinsesskronan har jag embossat med rosa pulver (eget) och under den hänger en chipboarddekoration i samma serie som papperna. Några charms och lite band fick också plats.

DSC_4117

Stilstudie på blomrabatten. Litevita och röda pappersrosor, azalea blomma, spetsblomma och några egenhändigt ihopknåpade blommor. Gillar att blanda färger och storlekar. Har även gjort några Pearls med en Paper Pen. Jättelätt. Här har jag även hängt en Zipper från Prima.

På flärpen har jag satt en chipboarddekoration som fick lite extra bling på sig.

DSC_4118

Vad ska jag då ha denna väska till? Jo jag ska ju göra ett passande album att ha i den. Vad annars.

 

Tack för titten idag.

Många kramar

dt_jenni

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Altrad kasse”

 1. Profilbild för Annette
  Annette

  Urtjusig, tur att man sparat alla fina Selanders påsarna,så är det när man är en ”baglady”

 2. Profilbild för Anitha
  Anitha

  SÅ otroligt fint. Det måste jag testa.
  Tack för tipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *