Altrad boklåda

Hej!

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen, jösses vilken värme och underbart väder. Det är knappt så man vill sitta inne och pyssla, men ska jag vara ärlig så när man väl har börjat kan man knappt slita sig från pysselrummet. Det finns ju inget bättre än att få skapa och sedan är det ju svalaste rummet i huset 🙂

Idag vill jag bjuda er på en boklåda som jag målat och dekorerat. Denna modell av förvaring passar perfekt för minnen, bröllopspresent, smycken, hemliga skatter….ja det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan hitta på.

Jag har valt att dekorera den såhär.
Jag började med att måla hela lådan vit med gesso alternativt vit akrylfärg. Efteråt la jag på ett tunt lager av crackle accent på locket och när det torkat målade jag över med rosa akrylfärg. Som ni ser skymtar krackeleringen här och var. Då jag redan från början bestämt mig för att inte använda något fotografi i glasramen (glaset sitter bakom så det går att ångra sig om man vill) valde jag att skära till en bit av pappret:Scrapbooking Papper och sätta i öppningen. Detta papper passar perfekt ihop med den rosa färgen och med mina dekorationer.

Jag valde att dekorera enkelt med rosa stora blommor, små blommor, vita rosor, blad och ett olivgrönt organzaband som jag limmat fast runt kanten. Avslutningsvis dekorerade jag med egengjorda Pearls i nyansen Raspberry Pink.

Även insidan av lådan kläddes med det vackra pappret Scrapbooking Papper

Så här ser bok-asken ut innan den förvandlas!

Med detta vill jag önska er alla en fin vecka!

Kramar DT-Maria

Kommentarer

4 svar till ”Altrad boklåda”

 1. Profilbild för Marianne Sundberg
  Marianne Sundberg

  Så fantastiskt vackert 😍

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack snälla <3

 2. Profilbild för Linda Johansson
  Linda Johansson

  Kolla så häftigt Josefine Sidnor 🙂

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *