Altrad bokbox – Pappaskar Böcker

I Kristinas Scrapbookingbutik finns massor med läckra saker att altra om du inte vill klippa, vika och klistra på egen hand. Själv föll jag pladask för de här grymt läckra bokboxarna:

Böckerna är tillverkade i kraftig papier maché och är riktigt skojiga att dekorera och klä. Baksidan av arket ”Tropical Travelogue – Botanica” från Graphic 45 blev perfekt på bokboxen! För att få den rätta, nötta looken har jag sotat kanterna med distress ink ”Walnut Stain”.

Fram- och baksidor har jag klätt med korkmatta, ett spännande tunt material som är lätt att arbeta med. Bilden på fjärilarna kommer från framsidan av designarket Botanica. Bilden är fäst på mörkbrun cardstock från Reprint. Samtliga kanter har glittrats till med glitter stickles ”Platinum”.

Bokryggen har försetts med kopparfärgade, glänsande ränder. Med den behändiga VersaMark-pennans bredare spets följde jag upphöjningarna, strödde cardstocköver och värmde. Swirlen som tittar fram under blomdekoren är utstansad i mörkt kraftpapper med Sizzix Bigz; ”Flourish Corners #2”. Den brunfärgade, guldglittriga blomman är helt bedårande och kommer från Primas ”Metalique Iron”.

Metallblommorna kommer från YouDo; ”Funky Flowers”. I blommornas mitt har jag fäst pearls från Reprint. På hörnet av bokens framsida syns pearls från samma ark, men i kopparbrunt. Själva boxen/boksidan är klädd i Canvas Corp; ”Chocolate And Ivory French Script”.

Denna altrade bokbox har för övrigt fått det mest excellenta betyget av familjens yngsta finsmakare, min son 3 år gammal. Han gillar för det mesta mitt papperspyssel, men brukar främst visa det i handling. När han hjälpte mig att fota denna tog han försiktigt upp den och sa: Viiiilken fin, den är till mig!

Avslutar med att önska en helt underbar fredag!

Kramar från DT ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”Altrad bokbox – Pappaskar Böcker”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Klart att lillkillen vill ha den här vackra bokasken, den är ju helt underbar! Vackra, milda färger och så de superläckra blommorna till… underbar som sagt.
  Ha en trevlig helg!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Varmt tack! =D
   Önskar dig en trevlig helg också!

   Kram

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  Din bok är helt underbar!

  KRAM SUSY

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket, så snällt sagt! =D

   Kram

 3. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Mycket tjusigt! Blir väldigt sugen på att altra något liknande, fast måla med akrylfärg och inte sätta fast papper, så vi får se hur det går….

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar! =D

   Skojigt att jobba med akrylfärg också, det är jag också sugen på att pröva, men är ibland lite för ivrig för att orka på att färgen ska torka 🙂

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefin bok!
  Ibland är det riktigt roligt att altra färdiga saker verkligen!
  Kram Malin

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar! =D Jaa, det är det faktiskt, roligt att se förvandlingen och det går ju dessutom mycket snabbáre än att själv vika iordning =)

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *