Altrad äggkartong

Som jag gav löfte om tidigare under dagen, så kommer här ytterligare en liten påskkaramell. Efter att ha räddat en äggkartong undan pappersåtervinningen så dekorerade jag den med härligt material från butiken:

Delar av kartongen är målade med vit akrylfärg och ”duschade” med distress stain Peeled Paint. Jag har också ”glammat” till det hela lite med glimmer mist Gold.

På kartongens lock har jag använt räfflad wellpapp (och kluddat ytterligare med akrylfärg) samt det vackra arket Spring från Reprint.

Den stora rosetten är ihopknuten av grått nätband och prickigt organzaband.

Påskblomster, fjärilar och gröna blad i mängder. De mumsiga, urklippta äggen kommer från arket Easter från YouDo. Ovanför den stora blomman syns en söt nalle-charm och på blommorna har jag fäst matchande nit-stickers.

Nu tar vi oss en titt på insidan som är fylld  med påskgodis:

På botten har jag fäst en remsa med ostduk från mina egna pysselgömmor. Den är sprayad med distress stain Peeled Paint.

Ni missar väl knappast sötnosen som kikar fram bland godiset? Den vilar i ett äggskal av papir mache som jag målat med vit akrylfärg och dekorerat med pearls. I butiken finns Påskdekorationeratt gömma i korgar eller andra alster.

Motivet på arket Spring är så vackert att det förtjänar en alldeles egen close-up.

Avslutar med att önska er alla en riktigt härlig och mumsig påskhelg!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Altrad äggkartong”

 1. Profilbild för Pysselsandra
  Pysselsandra

  Hej Kristina =)

  Men så smart av dig att altra en vanlig egg kartong och sedan fylla den med lite smått och gott! Så fin utida med dom tre små påskeggen och dom fina blommorna och texten. Men sedan när man får se insidan så kommer det som en glad överaskning. Så smart att sätta ett Kinder egg där och så passande med den lilla kycklingen. Detta ska jag försöka komma i håg till nästa år och lifta då.

  Tusen tack för fin inspiration och många kramar från Sandra!

 2. Profilbild för Maria
  Maria

  Åååå vad fint och påsk så det bara skriker om det.
  Älskar dina ideér med att altra ägglådan. Det ska jag försöka komma ihåg till nästa påsk. Innehållet var inte dumt det heller….

  Kram Maria

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket, jättekul att du gillar den! =D Jaa, det är verkligen jättekul att altra äggkartonger, klart att du ska testa det!

   Ha det gott, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *