Älskade underbara unge..

Hej allesammans!

Idag kommer det ett försenat inlägg från mig. Det är inte alltid planeringen går som man tänkt sig 😉 men men den som väntar på något gott….

Idag bjuder jag er på en LO av min älskade Emma, kortet har några år på nacken men tro mig hon är lika go än (dock lite mer bestämd..)

DSC_0738

Jag fick i mitt senaste DT-paket pappret: Violet Crush – Grape från Kaisercraft. Ett perfekt papper om man inte vill dekorera så mycket. Jag valde dock att överösa det med en massa härliga blommor i lila toner.

DSC_0739

Här ser ni några av alla blommor jag använt, bla: stora rosknoppar, körsbärsblommor, stor ros, blandade blommor/brads i lila, blad och andra lila blommor från denna förpackning.  Denna söta lilla charmen kommer från egna gömmor, men var inte oroliga- ni hittar massor av charms här.

DSC_0740

Förutom blommorna har jag också valt att använda en bit spets med rosor. Runt fotografiet har jag piffat till med lite stickles glue. Alfabetet kommer från egna gömmor.

DSC_0741

Med detta vill jag önska er en härlig kväll och vecka. Nästa måndag tänkte jag visa lite påsk, vi får väl se vad det blir.

KRAM DT- Maria

DT_maria

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *