A christmas Gift-Bag

Ni som bor i närheten av Ängelholm kanske har upptäckt att Kristina har fått in Gift-bags i butiken. Jag fick med mej en hem och i veckan har jag dekorerat den.

Jag är jättenöjd, faktiskt! Hoppas att den som får sin julklapp i denna blir nöjd 😉

Pappret som jag klätt påsen med heter ”Et Cetera” och kommer från Bo Bunny. Alla kanter på papperna är skrapade med Edge Scraper och chalkade med distress ink mini. På de bitar av påsen som inte är klädda med papper har jag gnuggat in samma chalk, för att det ska få en vintage känsla.

 

På bilderna ovan ser ni hur jag dekorerat denna sidan av påsen. Ängeln är har jag hittat på Google och sedan skrivit ut på vanligt skrivarpapper. Hennes hudpartier är målade med Spun Sugar (jag ville endast få en ton av rosa så jag har använt mej av väldigt mycket vatten). För att färga håret använde jag mig av chalken distress ink mini och på vingarna har jag limmat med Limpennor och strött vitt glitterpulver över.  Ängeln ”sitter” på en bit räfflat papper.

Blommorna jag dekorerat med är dekorationsrosor i färgenvinröda pappersrosor och vit som jag limmat på och stött vitt glitterpulver över, samt en brun blomma från Sherwood rose Partridge. Under den stora blomman har jag fäst ett blad ur Aglow Mica, en påse med  12 Bruna glansiga blad samt bruna glittrande blad, som Nu finns i butik!

På den andra sidan har jag satt en blomma ur paketet Holiday Crimson, som Nu finns i butik, samt hängt en tag. Tagen är gjord av en bit från pappret ”Et Cetera” och bandet den hänger i samt som sitter i nederkanten heter Swirl – Red. Det mönstrade pappret som ”God Jul Önskar” sitter på är baksidan av Crystal of snowflake från Best Creation.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”A christmas Gift-Bag”

  1. Profilbild för Malin
    Malin

    Härligt! Det är jättekul att ge bort presenter i fina påsar, kanske skulle jag plocka fram mina röda påsar nu och göra nåt med jag oxå!
    KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *