Kärlek, vintage och pinuppor

Hejsan!

Då var vi här igen, mitten på veckan och det är lite närmare helgen än vad det var igår. Jag tänkte visa er ett kort som jag har gjort med lite kärlek, vintage och pin up tema.

Jag fastnade för texten från ett papper från Kaiser Craft som jag har använt först för att det är så sant, kärlek börjar i ett enda ögon blick, den växer med tiden och den håller för evigt. Det är så jag känner för första gången i mitt liv och det är helt underbart!

Dom mönstrade papperna kommer alla från samma serie av Kaiser Craft och det är Ooh La La   och det är väl lite så man känner när man är riktigt kär!

Pinupporna har jag klippt ut kommer från ett ark med bilder från Reprint och dom har jag satt på 3D kuddar för att få lite extra djup i kortet. Men det är så så tyvärr att det man gör inte alltid sig rätta på kort, det är väldigt skillnad att se ett alser i verkligheten och ett man ser på kort.

Just den känslan man får när den som får ens alster eller kort tar upp och vrider och vänder på det och säger hur har du gjort detta fina, det är värt att slit, som det afta kan vara med denna hobby.

Övriga dekorationer som har har använt mig av hittar ni länkat här nedan..

Fjärilstans

Blad

Blå stor blomma

Rosa mellan ros

Blå liten ros

Vita halvpärlor

Detta var allt för mig, Jag vill nu önska er en fortsatt trevlig vecka och gå in och klicka hem massa god saker i butiken för det ska jag göra nu.

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *