Julkort i retrostil

Hejsan!

Hoppas att allt är fint med er alla underbara bloggläsare/pysseltokiga där ute i vårt avlånga land.

Idag tänkte jag visa er ett julkort som jag har gjort i retrostil med härligt vackra papper från bland annat Papper Authentique- Retro Six men jag har även använt papper från Carta Bella – Christmas Delivery – Border Strips , Carta Bella – Christmas Delivery – Pretty Presents och Graphic45 – St Nicholas – Season Greetings

retrojul1

Jag har en på min julkortslista som kommer älska detta kort som är alldeles tokig i allt som har med retro och vintage att göra och då blir det lite extra roligt när man kan göra kortet så personligt.

retrojul3

Jag gjorde en annorlunda vikning mot vad jag brukar men jag har utgått från ett 15×15 kort och då har jag använt mig utav vitt cardstock som bas, fast sedan har jag skurit bort ena halvan på kortets framsida. Detta gör ju att det blir som en halv flärp som sitter på kortet och då kan man säga att jag gjorde som en liten mini variant av ett kort och satte på insidan av kortet och sedan kan man vika över flärparna omlott med varandra. Men det sitter ju inte still och på sin plats för det så att jag har gjort en liten låsanordning med en brad och som en liten sprint som jag hade i min agna gömma, men ni kan se hur jag har gjort nere i vänster hörn.

retrojul2

Jag tycker att bilden är så charmig har dom varit naughty or nice? Så när man öppnar kortet sen så kan man skriva sin egna julhälsning på det vita pappret på insidan.

retrojul4

Övriga saker som jag har med på kortet och som finns i butiken hittar ni är nedan:

Cardstock:

Ett paket med jul färger

Dekorationer:

röda rhinstones

Stickles Glue – Platinum

Röd ros

Vit knopp

Då var det dags att tacka för mig, tack för att ni tittade in och ha en fortsatt mysig vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *