Smyckestavla

Hej hej!

Då va jag här igen och idag tänkte jag visa er ett av mina projekt som jag har tagit mig an denna vecka. Jag håller på att göra om lite i mitt sovrum, målar om mina möbler så att allt blir svart och vitt som jag vill ha det. Som tjej så vill man ju ha någonstans att sminka sig och ha bra ordning på smink och smycken. Så jag har hämtat hem min mormors gamla sminkbord som jag ska måla om så att det matchar resten av sovrummet. Det är så lätt att göra om gamla saker med enkla medel och mycket av det har jag redan i min lilla pysselvrå.

Ville ha bättre ordning på mina smycken så satt och funderade på en lösning till mina örhängen först och främst eftersom det är det jag använder mest.

 

Så jag tog en vit gammal tavelram som jag hade liggandes och spraymålade den svart eftersom jag har vita väggar så vill jag att det bryter av ordentligt. Sedan har jag dekorerat ramen med att stämpla en clearstamp som jag har duttat i vit färg och även limmat dit lite blommor och några stenar.

Jag är en sån person som sparar på väldigt mycket för det finns säkert alltid något man använda det till. Så när vaktmästaren va här och bytte fläkt så fick han inte slänga dom tunna frigolitskivorna för dom kunde jag säkert få användning av och det fick jag ju nu! Skar till en bit så att den fick precis plats inne i ramen och använda den som bakgrund.

Eftersom det är frigolit så kan jag fästa mina örhängen genom att trycka igenom dom och fästa dom med ”ploppen” på baksidan. För att få dit mina hängande örhängen så spraymålade jag även lite hönsnät som jag fick med i mitt sista DT paket, och satte fast det i ramen så att det lätt går att hänga dom i nätet.

Så nu ska jag jobba vidare i min tankeverksamhet för att göra andra snygga och smidiga förvaringar till alla mina andra saker,  så får vi se om jag lyckas komma på nåt.

Material från butiken:

Svart sprayfärg, vit och svart akrylfärg

Clearstamper – Bårder, Clearstamps Viva

Dekorations Rosor, Glasstenar, Hönsnät

 

Ses igen nästa vecka!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *