Ett kort till en frostig 5 åring

Hej!

Då var det dags för veckans 3:e inlägg med frost tema och jag har gjort ett litet kort till en tjej som är helt tokig i allt som har med frost att göra. Det är inte lätt att imponera på en 5 årig tjej som vet vad hon gillar men jag hoppas att hon kommer tycka om det.

frost1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motivet har jag klippt ut från ett mönstrat papper från Disney och sedan satt fast det med 3 d kuddar för att få lite dimension på kortet. Det andra mönstrade pappret som är bakom frost figurerna kommer från  Reminisce – Frosted Magic – Frosted Castle.

frost2

 

 

 

 

 

 

 

Själva frost temat gör ju att det ska vara lite mer kallare färger och lite glittrande frostiga detaljer och jag älskar den här härliga blåa nyansen som är på det mönstrade pappret och det gifter sig ihop med det lila glittriga cardstocket jag har bakom. Dom andra carstocken jag har jobbat med är ett blått och sedan ett vitt som bas till själva kortet.

frost4

 

 

 

 

Övriga dekorationer som jag har använt på kortet som ni hittar i butiken är:

Blad, vit rosknopp, vit ros, blå ros, blå rhinestones, stickles glue, knappar snöflinga, Stickers från kaisercraft och paper house.

frost3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta var allt för mig idag jag vill önska er en fortsatt trevlig vecka så ses vi igen nästa onsdag och nu en riktig fortsatt frostig dag!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *