2 X Canvastavla

Hej!

Idag blir det lite mera mixed media igen. Jag har nämligen gjort 2 små tavlor som jag tänkte visa.

 

Lite kortfattat gjorde jag så här: Jag utgick från 2 st canvasar, 15 X 15 cm. Dessa fick lite rivna bitar av gammal boksida och lite modeling paste genom gammal punchinella. Sen ett tunt lager vit gesso:

cof

Sedan gick jag på med Neocolor II kritor i blåa och turkosa färger som jag ”målade” ut med blöt pensel, color bloom spray i färgerna Glistening waves och Iris sprayades på.

Sedan gick jag lös med Art Alchemy i Metallic Emerald green, Deep waters och Steampunk copper.  Jag stämplade också lite i bakgrunden med Cirklar och Text, men det syns knappt på bilderna. Lite mera vit gesso i mitten för att tona ut det hela lite. Sedan stämplade jag Text med vit stämpelfärg och gjorde splatter med uttunnad vit gesso.

cof

Texterna skrev jag ut på datorn. Sedan tog jag en mjuk blyertspenna och kladdade in hela baksidan, placerade texten där jag ville ha den och fyllde i med samma blyertspenna. På så vis förde jag över texten till tavlorna. Jag kunde sedan fylla i texten med svart tuschpenna. Jag önskar verkligen att jag kunde skriva lite snyggare, inte ens när jag fuskar blir det riktigt bra, men det duger åt den som skall ha dem (mig) :-D.

Tack för titten.

Kram DT-Jenny

2 reaktion på “2 X Canvastavla

    • Tack så mycket. Ja, de skulle vara perfekta som presenter. Citaten hittade jag när jag gjorde en bildsökning på svenska citat och stal rakt av med typsnitt och allt. Men säg det inte till någon ;-D Kram Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 9 =