Påskkorg

Hejsvejs!

Nu kryper vi ju oss närmare påsken så idag tänkte jag bjuda er på en liten korg som man kan lägga påskgodiset i. Denna korg är perfekt att ge till värdinnan på påskmiddagen eller bara istället för att skicka ett påskkort.

påskkorg1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna korg är väldigt lätt att göra och där med går det relativt snabbt att göra den också, så ska man ge bort några presenter i påsk så är denna ett bra tips.

Basen på korgen är från ett vanligt cardstock 30,5×30,5 cm och jag har bigat på 7,5 cm 15 cm 22,5 och 30 cm, då blir det en flik på 0,5 cm över som man fäster ihop korgen med. Men innan vi gör det så nåste vi göra flikarna till botten, snurra på cardstocket och biga på 7,5 cm så att det blir 4 rutor på ena sidan och sedan klipp ett snitt upp till den bigade bottenkanten på 7,5 cm. När det är gjort så är det dags att bestämma hur hög korgen ska vara, jag skar av min vid 10 cm och efter det så är det bara att vika och bygga ihop korgen.

påskkorg2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

påskkorg3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Material från butiken:

Cardstock:  Bazzill – Classic – Kraft, Bling Bazzill – Tootsie, Bling Bazzill – Bling

Stämpel: All You Need Is Chocolate

Dekorationer: Pärlhönsfjädrar, Stickles Glue, Pearls, Knopp Orange/Persika, Mulberry Ros Vit, Mulberry Ros Orange/Persika

Detta var vad jag ville visa er idag, nästa vecka kommer jag bjuda på ännu ett påsk inlägg och jag kan lova er ett roligt och spännande tips till påskhelgen.

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + elva =