En liten söt miniresväska

Hej på er allesammans hoppas att allt är fin fint med er, här har det varit mycket förkylning och elände sista tiden. Men när man är sjuk så har man lite extra tid för pyssel om man är så pass pigg att man orkar sitta vid scrapbordet vill säga…

Idag tänkte jag visa er en liten väska som jag har gjort som är perfekt att ge bort till någon som fyller år och har önskat sig ett litet bidrag till resekassan.

Fick ett samtal från min gamla VD på jobbet som frågade om jag ville hitta på något till hans frus syster som fyllde 60 år, fick fria händer men att han ville ha något som han kunde lägga pengar i för att hon skulle få pengar till en liten semester tripp och vad passar inte bättre då än denna lilla resväska??

Det var länge sedan jag gjorde denna vikningen sist och hade nästan glömt hur rolig den är!! Verkligen älskar att vika väskor, plånböcker och att bygga saker med bara sina händer,  lite papper och lim.

Min minsta son utbrast WOW när han såg väskan och ville genast göra en likadan men han va inte villig att lägga ner dom timmarna som jag gjort. Han hade även väldigt svårt att tro på mig när jag sa att jag byggt den av vanligt platt papper men man kan som sagt komma väldigt långt med papper, sax, lim och lite kärlek.

Material som jag har använt från butiken är:

Cardstock: Canvas – Fawn

Mönstrade papper: Fabscraps – Royal Baby – Baby Books, Kaisercraft- Blue Bay – Sapphire

Stans/Dies: Easy Punsch, Spellbinder Nestabilities Dies – Classic Ovals, Nestabilities Dies Clasic Scalloped Ovals

Blommor: Calla Lilja, Mulberry Ros – Mini, Mulberry Ros – Liten, Dekorations Rosor  Blå/Vit

Övring: Distress Ink – Vintage Photo, Idea-Ology Buckles by Tim Holtz, Idea-Ology Hinges Gångjärn – Tim Holtz, Pärlband, Alfabet Karen Foster, Pearls White – YouDo,

Här kommer mallen och måtten jag har använt mig av till denna väska:

Gör 2 st boxar som denna mall visar utgå från två papper 6″ x 7″ och biga 1 ”på varje sida. Ta ett papper som är 2″ x 5” och fäst på insidan i botten på båda askarna så att de sitter ihop.

Klipp eller stansa ut 8 st cirklar vik och klipp som bilden ovanför, detta blir då en dekoration som sätts på väskans alla hörn.

Klä in väskan med valfritt mönstrat papper och dekorera efter önskemål=).

Hoppas detta skapade lite inspiration hos er så ses vi igen nästa vecka igen!!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *