Tavla i vintagestil och med en tuch av color bloom spray

Hejsan!

Halva veckan redan gjord och snart är det helg igen… Som ni har sett så har vi ju ett tema denna vecka så nu är det dags att visa mitt bidrag där jag har använt mig av Color Bloom Spray från Prima.

Jag har valt att göra en layout med mina små prinsar som inte är så små längre och så har jag har fast den på en canvastavla. Jag gör ofta tavlor av mina layouter för jag är så dålig på att sätta mig och kolla igenom mina album så då hänger jag dom hellre på väggarna.

Som sagt denna veckan skulle vi leka lite med dom underbara sprayfärgerna från Prima och jag är inte så van att kleta och kladda men jag fick till lite sprut på mitt alster med 2 vackra färger tea stain och soft teal.

Jag kan verkligen säga att jag bara älskar dessa sprayfärger!! Så sköna handtar och väldigt lätta att använda, sedan är färgerna så otroligt vackra! Det kommer definitivt bli fler färger vid nästa beställning.

Material lista från butiken:

CS: Tropical cardstock Essence

Mönstrade papper: Papper Kaiser – Pitter Patter – Precious Gift, Papper Kaiser – Pitter Patter – Tiny Bundle

Sprayfärger: Prima Color Bloom Spray – Tea Stain, Prima Color Bloom Spray – Soft Teal

Dekorationer: Spets, Prima Junkyard Findings – Typo Zipper Pulls, Rhinestones Strips, Pearls Sepia, Jute Butterflies, Stans 3-in-1 Classic Butterfly Punch, Curl Rose, Blommor Little Birdie, Doilies Tårtpapper

Övrigt: Distress Ink – Vintage Photo, Comfort Craft Distressing Tool

Detta var allt för mig, ha en fortsatt trevlig vecka och lycka till med era pysselprojekt!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *