Jag heter Maria men kallas också för Emia i pysselvärlden.  Jag är 37 år och bor tillsammans med min make och mina 2 underbara barn (10 och 8 år gamla) i paradiset Hjo vid vackra Vättern.

Förutom mina barn och man förståss så ÄLSKAR jag att pyssla och scrappa. Det  är det perfekta sättet för mig att bara få vara och rensa tankarna. Att sitta några timmar i pysselrummet är inte alls några bekymmer utan snarare ett måste för att jag ska må bra.

Andra intressen är inredning, färgsättning och matlagning (till min familjs stora glädje :-))

Om jag ska beskriva min stil är det romantisk och vintage med mycket blommor, glitter och charms. Jag har egentligen inga begränsningar utan gör kort, LO:er, PL (Project Life), askar och tavlor.

Denna tös älskar vitt och rosa men är inte främmande för att sätta tänderna i lite mer färgglada papper. Jag har några saker som jag absolut inte kan klara mig utan: min edge scraper (tack gode gud för den!), min Big Shot med dies och 3:d kuddar. Favoritmärken som gärna shoppas är papper från Pion Design och Maja Design men även Prima.

Jag älskar att jobba som DT för Kristinas Scrapbooking och har efter 5 år som DT skrapat ihop en hel del alster som jag hoppas att ni kommer får lite nya tips och ideér från.

Kram Maria

Ni hittar mig på instagram som madebyemia