DT- Maria ”Emia”

Jag heter Maria men kallas också för Emia i pysselvärlden.  Jag är 37 år och bor tillsammans med min make och mina 2 underbara barn (10 och 8 år gamla) i paradiset Hjo vid vackra Vättern.

Förutom mina barn och man förståss så ÄLSKAR jag att pyssla och scrappa. Det  är det perfekta sättet för mig att bara få vara och rensa tankarna. Att sitta några timmar i pysselrummet är inte alls några bekymmer utan snarare ett måste för att jag ska må bra.

Andra intressen är inredning, färgsättning och matlagning (till min familjs stora glädje :-))

Om jag ska beskriva min stil är det romantisk och vintage med mycket blommor, glitter och charms. Jag har egentligen inga begränsningar utan gör kort, LO:er, PL (Project Life), askar och tavlor.

Denna tös älskar vitt och rosa men är inte främmande för att sätta tänderna i lite mer färgglada papper. Jag har några saker som jag absolut inte kan klara mig utan: min edge scraper (tack gode gud för den!), min Big Shot med dies och 3:d kuddar. Favoritmärken som gärna shoppas är papper från Pion Design och Maja Design men även Prima.

Jag älskar att jobba som DT för Kristinas Scrapbooking och har efter 5 år som DT skrapat ihop en hel del alster som jag hoppas att ni kommer får lite nya tips och ideér från.

Kram Maria

Ni hittar mig på instagram som madebyemia

9 reaktion på “DT- Maria ”Emia”

 1. Välkommen DT-Maria!

  Oj så vackra alster, riktigt läckra LO:s och jättesöt bebistavla. Bokkortet/boxen ser både romantisk, maffig och vacker ut!

  Håller med dig, edge scraper klarar man sig inte utan =)

  Ha det toppen!

 2. Hej och varmt välkommen!!
  Vad roligt att få läsa lite om dig och få se dina superfina alster! Verkligen fina måste jag säga, gillade din fina tavla extra mycket!
  Jag älskar ju oxå rosa men försöker att scrappa i andra färger eftersom det kanske blir lite trist att bara använda rosa här på bloggen …fniss…fast själv tröttnar jag aldrig. 😉
  Kram Malin

 3. Tack så mycket tjejer!
  Det ska bli superkul att få dela med mig av mina alster och bli en del av ert gäng.
  Besöker bloggen dagligen i vanliga fall, enda skillnaden nu är att jag ser mig själv oxå 🙂

  Kram Maria

 4. hej har du måtten på chokladkortet.
  Det ha de jag skulle vill göra ett chokLdkortet
  det skull var mycket tacksam att det
  det var så fint båda kort och cholldkortet
  mvh Anne-chatrin Kicki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =