Mera askar blir det då även jag tänkte visa en altrad ask idag. 🙂 Maken kom hem med en liten och tom (hmmm) chokladask, som han tyckte att jag kanske ville göra något med och så rätt han hade… trotts att den var tom då. 🙂 Men men, påsken är ju nästa högtid som snart knackar på och då ska asken vara fylld med godis igen.

Asken som i storleken påminner om en Noblessa-ask embossade jag först alla kanter på innan jag klädde den med brun cardstock (Mocha Divine) och det härligt färgsprakande pappret Sunny Day från Prima. Med Distressdynan Vintage Photo färgade jag in och stämplade runt alla kanter för att skapa en snygg inramning.

Dekorerade sedan asken med en stor nyckel från Kaisercrafts Wood Flourishes – Keys tillsammans med rosor i olika storlekar från Inkido. Bland annat två stora och superläckra rosor i cerise, mellanstora i ljusrosa och små rosor i färgen lila. Under blommorna satte jag ett par gröna rosblad samt en rosett av smalt satinband. På nyckeln och runt kanterna på asken dekorerade jag med en massa rosa och kristallfärgade rhinestones från Reprint.

Insidan av asken klädde jag med resterna från mönsterpappret så den också skulle få lite liv.

Önskar er en toppen lördag med massor av vårig sol och värme!

Kram