Altrad pralinask

Mera askar blir det då även jag tänkte visa en altrad ask idag. 🙂 Maken kom hem med en liten och tom (hmmm) chokladask, som han tyckte att jag kanske ville göra något med och så rätt han hade… trotts att den var tom då. 🙂 Men men, påsken är ju nästa högtid som snart knackar på och då ska asken vara fylld med godis igen.

Asken som i storleken påminner om en Noblessa-ask embossade jag först alla kanter på innan jag klädde den med brun cardstock (Mocha Divine) och det härligt färgsprakande pappret Sunny Day från Prima. Med Distressdynan Vintage Photo färgade jag in och stämplade runt alla kanter för att skapa en snygg inramning.

Dekorerade sedan asken med en stor nyckel från Kaisercrafts Wood Flourishes – Keys tillsammans med rosor i olika storlekar från Inkido. Bland annat två stora och superläckra rosor i cerise, mellanstora i ljusrosa och små rosor i färgen lila. Under blommorna satte jag ett par gröna rosblad samt en rosett av smalt satinband. På nyckeln och runt kanterna på asken dekorerade jag med en massa rosa och kristallfärgade rhinestones från Reprint.

Insidan av asken klädde jag med resterna från mönsterpappret så den också skulle få lite liv.

Önskar er en toppen lördag med massor av vårig sol och värme!

Kram

8 reaktion på “Altrad pralinask

 1. Mycket mycket fin ask du gjort! Fantastiska färger och de rosa/cerisa blommorna är superfina!! Snäll make du har som kommer hem med sånt bra ”skräp” =))))

  • Tack så jättemycket! Ja, de cerisa rosorna är så vackra och perfekta till färgstarka alster då de är ganska starka i färgen.
   Hihi, jo min man har lärt sig att jag uppskattar de mest underliga sakerna från hans jobb så ibland har han med sig lite överraskningar. 🙂
   Kram
   Rosemarie

 2. WOW, en sån mästerlig behandling av chokladasken, supersnyggt! Vilken toppenmake du har, han vet visst verkligen vad du behöver 🙂 Synd bara att chokladen var uppäten, hehehe 😀

  Ha en riktig toppendag och tack för din inspiration!

  Kram

 3. Superfin ask!
  Den hade jag med glädje tagit emot även om den hade varit tom 😉 även om choklad alltid är välkommet!

  Önskar dig en härlig lördag!
  Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =