Z vikning med fjärilar i bruna och gröna toner

Hej på er!

Idag tänkte jag visa ett lite annorlunda kort där jag lekt loss med Tim Holtz die + embossing folder Butterfly Duo. Jag har utgått från en vanlig kortstommer 6″ X 6″ av Cardstock Pinecone. Jag har bigat framsidan på hälften (så det blir som ett Z:a med ett långt ben) och sedan skurit ut halva fjärilar i den inre halvan. (Detta gjorde jag genom att placera A-plattan så den bara täckte inre halvan av fjärilarna när jag drog det igenom maskinen.) Jag har sedan dekorerat med Cardstock Kraft och skurit ut och embossat flera fjärilar i både det bruna och kraftpappret och monterat dem med Distanskuddari lager.

DSCF9234

Jag har dekorerat med björklöv, brun blomma och grön ros. Sen har jag stämplat med en Påskstämpel(men jag tycker den är fantastiskt användbar och jag gillar att man kan använda den till annat än påsk 🙂 och en textstämpel. När man öppnar ser det ut så här:

DSCF9232

DSCF9233

DSCF9239

Jag har också använt distress Ink Peeled Paint och Walnut Stain frikostligt både på papperskanter och fjärilarna.

Det var vad jag tänkte visa er idag. Är det så att någon av er har något förslag på något ni vill att jag skall visa så lämna gärna en liten kommentar. Ibland är det svårt att hitta på och det blir lätt att jag visar liknande saker tycker jag. Hoppas ni inte tycker det blir för tråkigt.

Tack för titten.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Z vikning med fjärilar i bruna och gröna toner”

 1. Profilbild för Maria Lööf
  Maria Lööf

  Hejsan
  Vilket fint kort! Jag gillade särskilt texstämpeln med grattiskram, var kan man få tag på en sån?
  Hälsningar Maria

  1. Profilbild för Jenny Jeansson
   Jenny Jeansson

   Hej Maria! Kul att du gillade mitt kort. Stämplen är en Reprint som Kristina hade innan, men den verkar vara slut just nu. Hoppas den kommer in igen, den är jättefin. Den heter OM743F Grattiskram.
   Hälsningar Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *