Wee stamps grattiskort

Hej på er!
Idag ska jag visa er ett litet grattiskort igen, denna gången med en av de fina wee stamps, några av wee stamps finns ju numera att köpa i butiken här hos Kristinas och själv ÄLSKAR jag verkligen dessa söta stämplar!
kort535

Jag har 2 olika gröna cardstock idag som grund, cardstock och cardstock ett ljusare.
På detta har jag sen använt ett pion design papper som jag ruggat upp kanterna på med en edge scrapper, gillar när det blir lite av den här vintage looken på korten.
Målade en wee stämpel med distress markers pennorna och i vingen tog jag lite stardust stickles, tyvärr syns det lite dåligt på bilden men det blev verkligen jättefint med glittriga vingar!
Jag stansade ut 2 fjärillar av pions papper då det blev över en liten remsa som jag limmade fast så det ser ut som att hon sitter och kikar på dessa.
Sedan dekorerade jag övre hörnet med några blad,pistill dekorationsbär, en cremefärgad ros och en gammelrosa ros, den gröna kommer från egna gömmor.
Stansade ut en swirl från Magnolias dies.
Grattis texten är stickers.
Samma dekorationer nere i hörnet men även där kommer en daisyblomma från mina egna gömmor. Fjärillen, eller om det ska vara en slända (?) kommer även den från en scrapbookingpapper. I den har jag satt 2 små vita halvpärlor.

kort536

Påbaksidan satte jag på min personliga stämpel och bakom stansade jag ut en spellbinder som heter Picot Edge Circle en av mina absoluta favoriter, tycker den är jättefin.

Ha nu en skön söndag och hoppas ni får lite pyssellust!
Kram Dt-Malin
dt_malin2


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *