Vridet stafflikort med Kaisercraft

Idag bjuder jag på ett ”twistat” inlägg med sommarkänsla! Att ens nämna sommar nu, mitt i kallaste vintern, är en aning twistat, men jag tänkte förstås snarare på kortvikningen.

De härliga nyheterna som finns i Kristinas Scrapbookingbutik är en fröjd för både öga och sinne. Direkt när jag fick syn på arken från Kaisercrafts ”Bonjour Collection” kom jag att tänka på glass med päron-, blåbärs- och jordgubbsmak och inspirerad av den associationen skapade jag kortet jag kommer att visa idag.

Vikningens namn låter helt klart bättre på engelska – ”Twisted easel card”. Basen jag använt till vikningen är cardstock. Jag valde att varken riva designarkens kanter eller färga in dem då de är så vackra som de är.

Ram till stämpelmotivet lät jag Big Shot stansa fram med spellbindern ”Fleur De Lis Squares”. Kortet är klätt i lager-på-lager och ett hjärtformat tårtpapper har jag låtit sticka lite utanför kortet. Runt om stämpelmotivet har jag färgat kanterna med Tim Holtz distress ink ”Faded jeans” och motiven är färglagda med Promarker.

De härliga blommorna i pastellfärger är mini Delphinums och de turkosa rosorna kommer från Kaisercraft. De härliga, långsmala löven finns i flera nyanser och storlekar och är från YouDo. De vackra chabby chic-grindarna i metall har jag fäst med dubbelhäftande tejp.

Längst upp på kortet har jag fäst ett prickigt satinband i ljusblått. På sidan om ”klädstrecket” syns också en liten charm i form av en nalle som håller i en blomma. Den lilla rosa tygrosen med ljusgröna band har jag ”lånat” från en av sonens dockor.

Ha en underbar eftermiddag och kväll!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Kommentarer

8 svar till ”Vridet stafflikort med Kaisercraft”

 1. Profilbild för Lena
  Lena

  Så jättefint kort!! Vilka detaljer!

  Kram Lena

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack Lena, jätteroligt att du tycker om kortet! =D

   Kram på dig

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  WOW!
  Så läckert och vilka härliga detaljer!

  Ha det bra!

  KRAM SUSY

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket, det gör mig glad att du gillar kortet!

   Ha det gott, kram på dig!

 3. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Åh så gulligt!!! Så fantastiskt välgjort och läckert! Jag blir sugen på glass!! Och att scrappa… hahaha!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar och bockar allra ödmjukast! =)

   Hehehe…undrar just om man kan kombinera glassätandet med scrapping? Kanske dumt att testa, vore ju trist att spilla glass på materialet förstås 😉

   Ha en bra kväll!

 4. Profilbild för Johanna1978
  Johanna1978

  Wow, vilket härligt kort! Så mycket att se, vackert!

 5. Profilbild för eva
  eva

  Superläckert kort!!!! men hur får du till ”vridningen på stafflikortet?? kan du förklara tror du? tycker stafflikort är roliga och göra. hälsningar eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *