Vitt födelsedagskort

Vi fortsätter med utmaningen här i bloggen. Vi kör enbart med monochromatiskt ( enfärgat) denna veckan. Kristina kör en tävling samtidigt. Hoppas ni är sugna på att ta chansen att vinna det superfina paketet.

Jag har gjort ett vitt födelsedagskort. Jag brukar inte göra kort men blev utmanad och det bangar man ju inte för. Jag började med att lägga på lite modeling paste ovanpå en mask.  Bara dra med en kniv eller spatel, gör inget att det inte blir jämnt. Jag gillar ju när det inte är så fyrkantigt och perfekt. När den torkat  får man en upphöjd effekt.

DSC_4125

Syns bättre på denna bilden.

DSC_4127

Som dekoration har jag en spetsoch ett satinband ovanpå. Jag tejpar alltid band eftersom mitt lim bara flyter igenom och lämnar fula fläckar.

Den fina fjärilen kommer i en 6- pack så man kan slösa lite på dem. Blommor måste man ha och jag harflera olika dekorationsblommori två olika storlekar ( 10 och 15 mm). Inuti koret har jag stansat ut med en die som tyvärr är slut i butiken. Bakom den har jag ett papper från Pion Design.

DSC_4130

Jag vill gärna hålla korten ganska enkla och inte för tjocka utan att de går lätt ner i ett kuvert utan att bli misshandlade.

 

Tack för titten och lycka till i tävlingen.

Kram

dt_jenni

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Vitt födelsedagskort”

 1. Profilbild för Maringols
  Maringols

  Ett jättefint kort!!! Stilfullt.
  /Marie

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Riktigt snyggt! Stilrent och effektfullt med modeling paste i tegelväggsmönster!

  Kram

 3. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Läckert med strukturen! Snyggt kort!
  Kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *