Virka och sticka med XL-garn!

Hej sköna söndag!
Kristinas Scrapbooking har äntligen fått hem det efterfrågade XL-garnet! Tjockt, mjukt garn i härlig kvalitet, till filtar, kuddar eller stolsdynor. Till en härlig pläd stickar du enkelt med händerna, inga stickor behövs – om du inte vill. Se filmklippet längre ner om hur du skapar en egen pläd av XL-garn.

Filten här ovan är stickad av 12 nystan XL-garn i grått. Garnet är gjort av 90% akryl och 10% ull. Kvalitén påminner om ospunnet garn och därför kan fibrer/ludd förekomma. Efter handtvätt (gärna med ulltvättmedel) bör färdigstickade föremål torka platt liggande på en handduk.

Pallar och stolar på loppis kan få sig en snygg make over med XL-garn. Överdraget på den här pallen är virkad med virknål nr 25. Garnåtgången är 2 nystan vitt XL garn.

En virkad brödkorg gör du av 15 meter XL-garn, dvs ett helt nystan. Här användes virknål nr 35.

En stickad stolsdyna av rosa XL garn blir en snygg inredningsdetalj och värmer gott! Den färdiga dynan är här ca. 45 x 45 cm. Det går ca 2 nystan till en dyna. Här har man använt rundsticka nr 35.

Nybörjare? Sugen på att sticka en egen pläd av XL-garn?

Även om du aldrig har stickat förut, kan du snabbt och enkelt lära dig handstickning med XL-garn. Se filmen om hur du går till väga!

Som en liten bonus får du idag 10% rabatt vid köp av XL-garn!

Skriv in koden XLGARN i rabattfältet i kassan, så dras 10% rabatt automatiskt på hela ditt köp! OBS! Din order måste innehålla XL-garn för att rabatten ska vara giltig, men rabatten gäller också på alla övriga varor du beställer! Koden är giltig fram till 23:59 den 14 januari 2018.

5 reaktion på “Virka och sticka med XL-garn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =