Vinterfoton layout scrapbooking

Vintern är äntligen över för denna gång, JIPPIE! I mina lådor ligger däremot en hel del vintriga foton som jag har tagit de senaste åren, men aldrig lyckats göra något med. Med ett par fina papper från Paper Companys serie ”Winter Whites” lyckades jag dock äntligen scrappa en LO med ett av dessa vinterfoton. 🙂 Basen till LO:n är 12″x12″ wellpapp i vitt och till det har jag använt papprena Winter Times och Snowflake Stripes från Paper Company. För att få lite mera blått på LO:n sprayade jag på lite glimmermist.

Istället för blommor använde jag utstansade snöflingor som dekoration (i butiken finns en die från Sizzix som gör liknande snöflingor). De är utstansade i vit Bazzill Bling cardstock, satte sedan på blåa rhinestones från You Do:s Pearls/Rhinestones Whistle.

Använde också en söt liten charm i form av en snögubbe tillsammans med band och spets ur mina egna gömmor. Texten är gjord med hjälp av diesen Vintage Market från Sizzix.

Jag kanske kommer tillbaka lite senare med ett annat litet alster… få se om den blir klar idag eller inte. Hur som helst så önskar jag er en fortsatt underbar lördag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Vinterfoton layout scrapbooking”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Åååh så fin, vintervit och vacker LO! Jag gillar särskilt hur du använt wellpappen nederst på LO:n, de utstansade snöflingorna och den fina spetsen!

  Kram

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack! Ja, wellpapp är så kul att arbeta med, det ger en helt annan struktur åt alstret än vad bara vanligt enfärgad cardstock gör. Det slår mig precis att det här är nog den första LO:n jag någonsin gjort utan några blommor på 🙂

   Kram
   Rosemarie

 2. Profilbild för linda
  linda

  Underbara wellpapp, den va beroendeframkallande när man väl börjat använda den och sicken tur att Kristina tagit in den i massa fina färger oxå! Härlig LO med krispig känsla, nästan så man ängtar efter snönigen 😉 Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *