Vintagetag

Hejsan!

Jag har nyligen upptäckt hur kul det är att göra tags så idag tänkte jag visa en sådan.

Basen är en tag, storlek XL, som jag har klätt med två lager av pappret Gammelrosa Text från Inkido. Kanterna har jag färgat med distressdynan Walnut Stain och lagt på lite Stickles Platinum. Vintagefotot kommer från arket Ladies och fågelburen i bakgrunden är av vit cardstock.

Dekorationen består av en underbar Primaros ur serien Floret Collection – Sunshine. Under rosen satte jag en rosett av cremefärgad organza samt en liten silverfärgad nyckel. Nytt i butiken är de ljuvliga rosorna från Inkido. Här har jag använt dem i två olika storlekar: mellanstor i ljusrosa, liten i ljusrosa och liten vaniljfärgad. Spets och en fjäril av bazzill cardstockmed ljusrosa halvpärlor fick också vara med.

Texten är utskriven från datorn och bakom fotot har jag lagt lite tyll taget från ett gammalt myggnät. De här stora tagsen är verkligen härliga att arbeta med oavsett om man som jag klär dem med papper eller kletar och kladdar på dem i riktigt Tim Holtz-stil.

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig helg!

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Vintagetag”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  SUPERFIN tag!!
  Kram Malin

 2. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Den där buren är jag lite sugen på att ta hem i sortimentet… Tim Holtz, va?

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Japp, Tim Holtz är det. Han har en del väldigt fina dies och jag gillar att de kan skära i tjockare material också. Just den här fågelburen var dessutom lite ”svår” att få tag på för det verkar inte vara så många butiker som har den i sitt sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *