Vintage-LO med Kaisercraft

Idag vill jag visa en LO som jag scrappat med ett svartvitt foto på sonen. Med svartvita foton kan man välja och vraka bland olika färger och tillverkare av designark och dekorationer i butiken.

Den fina träskylten överst på LO:n hittar ni givetvis också i Kristinas scrapbookingbutik. Den har jag målat med vit akrylfärg samt färgat kanterna lite med Walnut Stain. Perfekt att stämpla och embossa på. Jag har använt en stämpel från mina privata gömmor, VersaMark och svart, glittrigt embosspulver. Skylten är fäst med dubbelhäftande tejp och hänger från en pearlbrad.

På skyltens ena hörn vilar en träfjäril från Kaisercraft. Den är embossad med grovkornigt, guldfärgat pulver. Det blir en väldigt fin, extra upphöjd effekt med det grovkorniga pulvret.

Jag har använt mig av Kaisercrafts serie Chapter One och arken Die Cut Experience, Reflect och Motivate.

Alltsammans vilar på vit cardstock och designarkens kanter är sotade med distress ink Black Soot och Walnut Stain.

Under själva fotot med matta har jag fäst brun wellpapp som jag embossat med grovkornigt embosspulver i vitt för att få en chabby-look. LO:n är också delvis sprayad med silverfärgad Spray & Sparkle för en fin glittereffekt.

Längs med fotots ena kant har jag fäst ett svart spetsband för att fånga upp de svarta tonerna i LO:n.

 De vackra och skira blommorna kommer från Prima Marketing och färgen Mint passar överrumplande bra till färgerna i Kaisercrafts ark, som om de var gjorda för varandra från första början.

I LO:ns ena hörn har jag försökt att efterlikna en gammal och sönderläst bok. Jag har använt blandade klipprester från arksamlaren där jag förvarar ark från Kristinas Scrapbooking. Ett par pärlhönsfjädrar från mitt eget, privata material och en charm i form av en krona skymtar också (just denna form finns inte längre i butiken).

Allt från mig denna fredag! Varmt tack för besöket och nu en riktigt mysig helg!

Kram från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Vintage-LO med Kaisercraft”

 1. Profilbild för Majsan
  Majsan

  ÅÅH vilken underbar LO, såå snyggt dekorerad och vilken liten goding det är på fotot :), superfina pärlhjärtan i såå fin färg, ME LIKE 🙂

  TREVLIG HELG!!

  KRAM MAJSAN

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen varma tack för dina ord!! =D Vad roligt att du tycker om den!
   Jaaa, han är så söt min plutt, lite större nu, men fortfarande lika söt =)

   Ha en trevlig helg du med, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *