Vild LO med Bo Bunny

Hej igen, kära bloggläsare! Börjar bli en riktig ovana detta, att visa en LO i mitt eftermiddagsinlägg på fredagar! =)  Så här kommer ännu en, hoppas att den kan inspirera!

Utöver scrapbooking så är fotografering ett av mina stora intressen. Tyvärr är intresset för framkallning av alla foton som jag tar inte lika stort. Som tur är så finns dock mängder av gamla foton i album och lådor som bara väntar på att förgyllas på en LO när lusten faller på. Här är ett sådant foto som jag hittade i en undangömd låda. Det är ett 6 år gammalt skolfoto på min äldsta dotter och titeln på LO:n stämmer till punkt och pricka.

Det underbart varma arket ”Giraffe” från Bo Bunny blev perfekt till fotots sepiafärg och vilar på mörkt Kraftpapper.

Designarket ”Giraffe” har jag kapat med ca 1 cm runt om, rivit med edge scraper samt stansat ur halvcirklar och sotat till med Tim Holtz distress ink ”Black Soot”. Under de utstansade halvcirklarna tittar spets från Reprint fram. Längst ned har halvcirkelns form accentuerats med pearls i guldfärg. Här och var syns ett litet rutmönster. Det har jag fått fram genom att lägga en bit magic mesch under svampen med distress ink.

Fotot vilar på ett tårtpapper jag hittade i egen pysselgömma och ovanpå det har jag stansat ut en cirkel ur Bo Bunnys ”Symphony” som jag sotat till med ”Black Soot”.  Vackra tårtpapper finns i flerpack i butiken. Alldeles under fotot har jag smugit in bitar ur Bo Bunnys ark ”Tiger”, en bit brunt band med guldstjärnor och strax ovanför fotot spets.

Med hjälp av handstans med fyrkantsform har jag stansat ut en ”filmstrip” ur mörkbrun Cardstock som jag sedan fäst söta nallar från YouDo:s ”Teddy Love” i.

De skira och läckra silkesblommorna i brunt, de paljettbeströdda bladen samt de små glittriga blommorna kommer från Prima. På vänster sida om fotot syns också läckra självhäftande metallnitar i guld. Runt alltsammans slingrar sig en bit vitt pärlband som jag fäst med dubbelhäftande tejp. Den kopparfärgade metallspetsen har slunkit med från min egna samling. Den bedårande giraffcharmen är som gjord för Bo Bunnys ark och är hela 4,5 cm lång. Trädet är en träfigur från Kasercraft som jag embossat med hjälp av Versamark och cardstock. Jag har också använt Paper Pen för att skapa guldfärgade pearls.

Texten är utstansad från Tim Holtz die ”Upon A Time” i stansmaskinen Big Shot. Jag har använt svart cardstock från Reprint och över det ett lager Crackle Accents.

Allt från mig denna fredag. Ha det gott och njut av helgen!

Kramar från DT ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Vild LO med Bo Bunny”

 1. Profilbild för eva
  eva

  Hej!
  Här har du verkligen fått till det,massor med dekorationer men ändå är bilden så harmonisk,skickligt. Jag undrar vad e magic mesch för något?
  mvh eva

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack för din kommentar, det glädjer mig att du tycker om LO:n! =)

   Magic Mesch är en sorts självhäftande nät på rulle, lite tjock och plastig liksom och som går att ta loss och sätta fast så många gånger som man önskar.

   1. Profilbild för eva
    eva

    Tack för svaret, det ser så läckert ut. Ska höra om Kristina har det.

    1. Profilbild för ScrapSalig
     ScrapSalig

     Hej igen Eva! Det finns inte magic mesch i butiken, men hon har en stämpel som ger samma effekt. Kika på den nedersta i detta kit från YouDo: https://kristinasscrapbooking.se/visa_produkt.asp?t=Clearstamps+P%E5+Svenska+%2D+Background++Basic&id=2443&lang=sv

     Hoppas att det kan vara något! =)

 2. Profilbild för Allram
  Allram

  Så fin. Verkligen lager på lager.

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *