Väskkort till mor

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er och kan ni tänka er att vi redan är framme en bit in i maj?

Och i slutet av maj så är det ju en dag där vi hedrar alla våra mödrar nämligen mors dag och då måste man ju självklart göra något till sin lilla mamma.

Så till denna vecka har jag gjort ett litet väskkort som man fick biga och vika en hel del för att få ihop men roligt va det.

Hittade väldigt bra bilder och beskrivningar på nätet när jag sökte mig omkring och det hittar du lite längre ner i inlägget.

Kan ju säga att det va ett evigt mätande och klippande för att jag valde ju att klä in alla sidor både på ut och insidan… Suck! Men blev nöjd med resultatet och det är ju viktigast!

Det är just sådana här projekt som gör att jag vill slita mig i håret med samtidigt tycker jag att det är såååå roligt så att det blir någon sorts hat/kärlek till det. Oftast vill jag ha större utmaningar till mig själv än bara ett vanligt fyrkantigt kort så då sätter jag igång med något sånt här i ställer och det slutar alltid att jag blir nöjd över det jag faktiskt lyckats åstadkomma utan att ha knycklat ihop allt på resans gång.

Som ni ser så är pappret bigat och vikt lite överallt så att när man vecklar ut väskan så ser insidan ut såhär. Det tog inte så lång tid att göra detta men det som tog tid va ju alla småbitar av det mönstrade pappret och det är ju inget måste utan räcker ju med att man sätter det på fram och baksidan på väskan sen likadant på insidan.

I mitten så har jag bara gjort en liten blomdekoration med lite blommor från det senaste DT paketet men jag tänkte att man skulle kunna fästa ett presentkort eller pengar på någon av flikarna som man kan ge bort till mamma.

Här kommer en liten beskrivning på hur ni ska göra:

Börja med att ta ett 12×12 tum papper och biga 4 tum in på alla 4 sidor, fortsätt sedan att bida snett in från hörnen som ni ser på bilden, för att sedan biga en sorts kon på den mittersta biten som ni ser mer rött.

ExplosionBoxPurseDiagram3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan är det bara att skära av alla hörnen för att få en fin form på själva väskan sen när man viker ihop den.

 

Material från butiken hittar ni här:

Cardstock – Brown Bag Kraft

Mönstrade papper – Maja Design – Vintage Baby – New Arrival, Vintage Baby – First Teddy Bear

Dekorationer: Blommor Prima Bella Rouge – Minnette, Bella Rouge – Leola, Blad, Rhinestones Strips – Silver, Silhouette Iron-On Crystals Clear, Stans – Monarch Butterfly Large Double Punsch, Magneter, Spets Reprint, Distress Ink – Vintage Photo

Haha såg nu när jag skulle leta bilder på mallarna att DT Jenny visade en likadan väska för nästan ett år sedan med ibland kan det vara bra med lite upprepning=)

Ha en fortsatt trevlig vecka så ses vi nästa onsdag igen!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Väskkort till mor”

  1. Profilbild för erica
    erica

    Har gjort två idag! Du har rätt den är jätte rolig att göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *