Vårkänslor

Igår hade vi här i Enköping en helt underbar dag med värmande sol som verkligen fick mig att längta till våren. Det är dock ett litet tag kvar tills den kommer på riktigt ( och för att vara helt ärlig så ÄLSKAR jag snön också ) så i väntan får det bli att scrappa vårkänlsor istället. 🙂 Därför gjorde jag till idag ett kort i vårens skira färger med de helt magiska papprena från Kaisercrafts ”Sweet Nothings”.

Till kortbasen använde jag cardstock i färgerna Mocha Divine och Quick Sand. Mönsterpapprena från Kaisercraft heter With Love och Cupids Arrow. För att förstärka den romantiska stilen på papprena färgade jag in kanterna med distressdynorna Vintage Photo och Walnut Stain innan jag la på lite Stickles Platinum. Stämplade också lite swirlar i hörnen och sydde sedan med symaskin runt alla kanter.

Dekorerade kortet med en vacker rosa ros från Kaisercrafts Paper Bloom – Fairy Floss samt mellanstora rosa rosor från Inkido. La på lite Stickles Stardust på alla blommor. Övriga blommor samt alla stämplar är ur mina egna gömmor. Av rostbrunt organzaband med swirlar på gjorde jag en rosett och fäste en charm från butiken i. I två av korthörnen satte jag bruna halvpärlor från You Do.

Själva hälsningstexten stämplade jag på en tag som jag satte bakom stämpelmotivet, som är färglagt med Distress refiller. Det är så smidigt att använda 3D-kuddar för att skapa små fickor där man kan gömma tags eller annan typ av journaling. 🙂

Slutligen en bild på insidan av kortet som fick en lite enklare dekoration.

Hoppas att ni alla får en riktigt härlig lördag!

Kram

7 svar på ”Vårkänslor

  1. Finns bara ett ord som passar här…….WOW!!! Vilket fantastiskt kort du skapat!!!!! Älskar hela kortet jättemycket. Snygg färgkombination och du är jätteduktig på att göra rosetter =) Hur lyckas du med det? Har du något bra knep =)
    Kram Iffa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 − 2 =