Vårigt Slimline kort med paper heaven papper

Hej på er!

Tänk vad fort veckorna går mot våren nu. Jag håller tummarna för att inte snön kommer tillbaka mer, den kan jag klara mig utan. Så för att skynda på våren lite fick det bli ett härligt blommigt kort idag!

Då just de papper jag har hemma från Paper heaven har stora härliga blommönster på sig, var det inte det lättaste att bestämma riktigt hur jag skulle använda dem först. Sen kom jag på att om jag gör ett liggande slimline kort så skulle jag få med det mesta av mönstret.

Papper Paper Heaven - A Walk In The Clouds 02

Jag gjorde kortets storlek utifrån hur stort jag ville att mönsterpapperet skulle vara. Mönsterpapperet är 3 ½” x 8″ och kortet blev 4″x 8½”.

Jag höll mig till att dekorera lite enklare då jag ville se mycket av papperet, men ändå ha en iögonfallande mitt av den målade chipboard-ramen.

Chipboard ramen sprayade jag först med Distress oxide och embossade sedan med Tim Holtz embossing glaze. Bakom ramen satte jag en bit av mönsterpapperet som var utan mönster för att skapa en lugnare mittpunkt.

Runt ramen dekorerade jag med rosor och ett pärlband. Jag ville få det att se ut som att bandet hade gått av och att några pärlor trillat av.

Till sist satte jag ut droppar av Nuvo drops.

Varma kramar DT-Nettan

Materiallista:

bazzill cardstock

Mörkblå cardstock: Florence – Maritime

Mönsterpapper – Paper heaven – A walk in the clouds

Chipboard ram med ornament

Distress Oxide spray – Prize ribbon

Distress embossing glaze – Prize ribbon

Embossing dyna – VersaMark – watermark

Rosor – vita 20mm

Pärlband

ostduk

Nuvo crystal drops – Morning dew


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *