Vår i luften – handgjort kort med fågelmotiv

Vi har njutigt av underbart vårväder hela helgen och försökt att vara ute så mycket som möjligt för att tanka solljus och energi. Idag tänkte jag bjuda er på en stor portion vårkänslor.

Jag förälskade mig direkt när jag såg de nya papperna från Primas serie Meadow Lark. På det här kortet har jag använt mig av Prima – Meadow Lark 779 och Prima – Meadow Lark 830. Kortbasen är Cardstock- Vitt Avalanche som jag skurit till i 15×15 cm med hjälp av min älskade skärmaskin från Fiskars skärmaskin papper.

Jag har skurit ut fågeln för hand och sedan embossat med lite glitterpulver och guldpulver. Efteråt distressade jag kanterna och grenen med Vintage Photo. För att få lite effekt satte jag fast den med Tjocka distanskuddar.

Dom makalöst fina blommorna jag använt kommer från Mönstrade Scrapbooking papper och är nyheter i shoppen. De tre mindre kommer från Almanac – Prima Blommor Camille och den stora ifrån Meadow Lark – Prima Blommor Perle Bebe. Den lilla sländan hittar ni också i shoppen tillsammans med en massa andra söta charms. I hörnorna har jag satt några  Champagnefärgade pearls. Stämpeln kommer från egna små gömmor.

Önskar er en underbar start på veckan!

Kram DT- Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Vår i luften – handgjort kort med fågelmotiv”

 1. Profilbild för allram
  allram

  Fiiint och jag håller med, blommorna är fantastiska!!

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tack så mycket!
   Blommorna är galet fiina 🙂

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Härligt vårkort!

  Vad fint med fågeln och de glittriga detaljerna! Dina rivna kanter också såå läckra, jag förstår inte hur du bär dig åt, sådär blir INTE mina kanter hur jag än försöker.

  Ha en härlig dag!
  Kram

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tack, jag vet inte om jag gör något speciellt med kanterna..river på ordentligt bara 😉 Det är bara testa så är du snart där…

   Hoppas du får en bra dag.
   Kram

   1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Aha, ok…jag som hoppades på något litet trix men det är väl ofta så det är, att man får öva och testa tills man hittar det 🙂

    Ha det gott och tack för ditt svar 🙂

    Kram

 3. Profilbild för julia
  julia

  fint kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *