Välkommen till världen

Hej på er!
Hoppas ni alla haft en fin och rolig midsommar!

Idag tänkte jag visa er ett litet välkommen till världen kort.
Jag har använt mig av ett gammelrosa cardstock som grund. På detta har jag sedan använt mig av ett papper från Kaisercraft som heter Thelma. Jag älskar desa papper från Kaiserkraft och det är en jättefin rosa färg på dom.Jag är ju en ”rosa tjej”. 😉

Bilden jag använt till kortet kommer från ett vintage papper som heter Boys. Jättesöta vintage bilder och dessa ark finns i flera olika ”teman”.
Jag har bla dekorerat med dessa fina pappersrosor som heter Fuschia ( den stora rosa) och en mindre naturvit ros. De andra kommer från egna gömmor.
Jag har även stansat ut några blommor där jag använt mig av spillbitar från Maja Designs papper ”Blommor på bordet” som är från serien ”Maja Design”. Perfekt att använda lite spillpapper till att stansa ut små blommor i.
Den lilla fjärillen är även den utstansad från Maja Designs papper av spillbitar. Jag har i blommorna oxå hängt ett bjällra klocka., supersöta charms!
På högra sidan har jag oxå använt mig av en wooden flourishes och just denna heter lilac leaves som jag tyckte passade jättebra tillsammans med den söta bilden. Dessa vintage bilder är super att använda när man inte alltid har tid att färglägga motiv till sina kort!
Ha det gott!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Välkommen till världen”

 1. Profilbild för Susy
  Susy

  Otroligt vackert!

  KRAM SUSY

 2. Profilbild för Elin
  Elin

  Åh vilket fint kort!

 3. Profilbild för Marta
  Marta

  Vilket fint kort! Mycket bra inspiration, handlat några grejer nu från shopen. 🙂 Ha en fin dag!

 4. Profilbild för linda
  linda

  Jättefint, riktigt snygga färger! Bra jobbat

 5. Profilbild för Malin
  Malin

  Tack snälla ni!
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *