Välkommen till the Fairy Garden

Hej!
Jag surfade omkring på Pinterest för ett tag sedan, och hittade underbara små miniatyr-trädgårdar som jag blev väldigt inspirerad av!

(Bilden är lånad från Pinterest, där finns mängder av olika sorter.)

Trasiga krukor får nytt liv med lite fantasi!

Det behöver inte vara så avancerat! Visst har du några smådekorationer hemma i scrap-lådorna? Om du gör en Fairy Garden utomhus bör du tänka på att dekorationerna ska tåla väder och vind.

Givetvis ville jag prova att göra min egen Fairy Garden! En dörr blev till med hjälp av glasspinnar och superlim.

Jag målade dörren med Tarblack och lackade sedan för bättre hållbarhet. Handtaget är en liten bit av ett gammalt smycke.

Ett staket sprayades med Fleur Chalky Spray-lack, för att hållbarheten skulle bli bättre.

Med lite smådekorationer, naturmaterial och småsten från blomsterhandeln, började min egen Fairy Garden ta form. Än så länge är den inte färdig, men tiden får utvisa hur den kommer att se ut i höst.

Vid en stubbe intill vår Rhododendron finns den lilla trädgården. I byns lilla blomsterbutik hittade jag flera roliga detaljer, men det mesta kommer från webbutiken.

Hos Kristinas Scrapbooking finns massor av roliga miniatyrer för att skapa en levande Fairy Garden. Måla trä-figurerna med akrylfärg eller Tarblack. Klicka på bilderna för att komma till webbutiken.

Jag hoppas att även Du finner inspiration till att skapa en alldeles egen Fairy Garden! Även om det lider mot höst finns det många roliga varianter på egna små trädgårdar!

Gör ett bildsök på google, på ”Fairy Garden” eller ”Miniature Garden” för att se mer! Vill du ha en jul-version, sök efter nissedörr, nissehus eller nissebrev!

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Kristina!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *