Vackra kort med papper från Stamperia

Hej på er!

Nu har verkligen hösten börjat visa sina vackra färger. Då tycker jag om att börja jobba med lite murriga färger. Jag har valt att använda brun cardstock som kortstomme till dessa två kort då jag tycker att det går fint ihop med mönsterpapperet ifrån Stamperias serie Magic Forest.

Jag valde en cardstock i mörkt turkos färg som kontrast mellan kortstommen och mönsterpapperen. Jag har skrapat alla kanter med en sax för att distressa dem.

Det mindre kortet är ett så kallat topfolding card. Det betyder alltså att man lyfter framsidan uppåt istället för åt sidan. Jag dekorerade framsidan enkelt med mönsterpapper som jag satte i olika höjder med hjälp av 3d kuddar och små prickar av Nuvo drops.

På det större kortet använde jag många die cuts som jag satte 3dkuddar bakom. Jag satte bara kuddar på den övre delen av die cutsen så att de lutade när jag satte fast den på kortet. Den undre delen limmade jag fast. Bakom dessa limmade jag fast ostduk. Och avslutade med att dekorera även detta kort med Nuvo drops.

Önskar er en fortsatt toppendag

kram Nettan

Materiallista:

Cardstock Bazzill – Canvas – Bahama

Cardstock Florence – Canvas – Hazelnut

Paper Pad Stamperia – Magic Forest – 8×8 Tum

Paper Pad Stamperia – Magic Forest Backgrounds – 8×8 Tum

Die Cuts Stamperia Self Adhesive – Magic Forest – 39 st

ostduk

Nuvo Crystal Drops Gloss – Ripened Pumpkin

dubbelhäftande tejp

Aleene’s tacky glue

3d kuddar


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *