Två små bröder – Vintage Album Layout Scrapbooking

De senaste veckorna har det kommit in en massa underbara nyheter i butiken och en av dessa är de otroligt vackra papprena i vintagestil från Glitz serie ”Beautiful Dreamer”. Det blev kärlek vid första ögonkastet när jag såg dem. 🙂 Två av dessa papper passade perfekt till ett foto som jag hittat på min man och hans bror när de var små så till idag blev det en LO med två små bröder på.

Papprena jag använt är ”Beautiful Dreamer Damask” och ”Beautiful Dreamer Polka”. De har i sig ett slitet vintageutseende, men för att förstärka det färgade jag in kanterna med distress Walnut Stain och rev dem med en kantrivare. På vissa ställen duttade jag på lite Distress Stain Antique Linen och sprayade på brun glimmermist för att ytterligare smutsa ner pappret. Slutligen sydde jag med symaskin runt alla kanter.

Dekorerade LO:n med stora och mellanstora bruna rosor från Inkido, en blågrå azalea från Kristinas Scrapbooking samt små blåa rosor och alkottar ur mina egna gömmor. Bladen är gjorda med en dies från Magnolia och runt blommorna satte jag bruna rhinestones från You Do.

Använde också en stor charm i form av bjällra klocka., perfekt för grabbiga alster. 🙂 Titeln gjorde jag med diesen Vintage Market från Tim Holtz och för att få plats med lite journaling satte jag en liten tag bakom ett av mönsterpapprena.

Ha en underbar lördag med massor av sol!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Två små bröder – Vintage Album Layout Scrapbooking”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh va fin! Jag älskar verkligen färgkombinationen du använt! Jättehärlig!
  Tro det eller ej men jag försöker själv få till en lo just nu hi hi hi
  Kram MAlin

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vacker foto-LO med träffsäkert val av ark, färger och dekor!
  Supersnyggt scrappat!

  Ha en härlig kväll!

 3. Profilbild för Maria/Lilla07an
  Maria/Lilla07an

  Dem pappren vill jag också ha. Har inte kollat i butiken så noga men finns dem i rosa också?

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   I serien finns flera rosa papper, som t ex Beautiful Dreamer Floral som matchar det bruna pappret med text på så kika in i butiken. Det är verkligen otroligt vackra papper!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *