Scrappade LO’s på Alla Hjärtans Dag

Hej! Min Alla Hjärtans Dag-present var verkligen fin i år! Förutom ett vackert smycke, rosor och godis så fick jag en helkväll framför scrapbooking-bordet medan maken tog hand om barnen! Så jag skapade för ovanlighetens skull två LO’s i 8″x8″ format (alltså c:a 20×20 cm).

Här har jag använt mig av baksidorna på Bo Bunnys nya papper Heartbeat och Huggable, från serien ”Smoochable”. Fjärilarna uppe i hörnet har jag klippt ut från Inkidos vackra papper Melinda Green Butterfly, och satt på distanskuddar. Ett papper fullt av fjärilar som kommit till användning många gånger hos mig! Övriga dekorationer är rosor från inkido, rhinestones swirl Pixie Glen från Prima Marketing och rosa chocolate pearls från Reprint. På banderollen har jag skrivit med stickers storyteller från Websters Pages.

Om man går in på DT-Allrams blogg hittar man många fina LO’s, och en av dem fastnade jag verkligen för! En riktigt kul idé för alla er som jobbar med fotografier!

Så jag liftade projektet och gjorde en liknande variant med sonen Tobias!

Det var alltför mig den här måndagen i ett soligt Ängelholm!
Önskar er alla en trevlig vecka!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Scrappade LO’s på Alla Hjärtans Dag”

 1. Profilbild för allram
  allram

  Kul att jag fick inspirera dig. Denna LOen blev till av ett misstag egentligen. Jag hade helt enkelt valt fel format i skrivaren. Jag hade använt denna teknik innan och tänkte att det får bli så här på det stora fotot oxå och det blev ju bra.

 2. Profilbild för linda
  linda

  Vilken superbra idé, och jättefint pysslat. Hoppas du me har en fin dag kram Linda

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vilken trevlig Alla Hjärtans dag-present minsann- en helkväll till scrapbooking, jag förstår att det uppskattades!

  Härliga LO:s! Den översta är verkligen häftig, jättefint med de urklippta fjärilarna och hjärtana! Den nedre i svart och grått med din son blev också läcker, jag gillar när man leker med fotona.

  Kram

 4. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Vilken rar alla hjärtansdag-pressent att få pyssla i lugn och ro. Och så fina LO:s du har gjort!
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *