Två olika brickor med Home Decor chalk paint FolkArt

Hej på Er!

Jag är så himla glad att Home decor chalk paint folkart nu finns här hos Kristinas scrapbooking. Jag har tidigare använt dessa och fullkomligt älskar dessa. I det här inlägget har jag gjort två olika brickor med färgerna rich black och parisian grey.

Jag har här använt Bricka – 25 x 25 cm –  Furu – och KEJSARTRÄDSERVERINGSBRICKA – 30x17x5 Målade först brickorna med färgen, de täcker väldigt bra men målades två gånger för bäst resultat. 

De båda brickorna är sedan dekorerade olika. På den svarta har jag limmat fast spets med Aleene’s Tacky Glue – Fast Grab 4 OZ När limmet torkat målade jag över med chalk paint rich black. Lät torka och sedan strök jag inka gold warm gold med fingret.

Den grå brickan har jag dekorerat med gipsfigurer som jag gjutit med gips i silikonform du hittar ett stort urval på det här silikonformar. Figurerna limmades fast med samma lim som nämndes i texten ovan och målades över med parisian grey. Inuti brickan dekorerade jag med en servett jag hade här hemma, endast det yttersta skiktet och fästes och lackades med decoupagelack matt.
Jag har använt dessa färger till många olika projekt här hemma. Jag lovar att Ni inte kommer bli besvikna.
Ha en riktigt härlig dag!
Kram  Martina

Det här inlägget postades i DIY, Övrigt, Pyssel och Hobby, Tekniker och Tutorials av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 20 =