Två olika brickor med Home Decor chalk paint FolkArt

Hej på Er!

Jag är så himla glad att Home decor chalk paint folkart nu finns här hos Kristinas scrapbooking. Jag har tidigare använt dessa och fullkomligt älskar dessa. I det här inlägget har jag gjort två olika brickor med färgerna rich black och parisian grey.

Jag har här använt Bricka – 25 x 25 cm –  Furu – och KEJSARTRÄDSERVERINGSBRICKA – 30x17x5 Målade först brickorna med färgen, de täcker väldigt bra men målades två gånger för bäst resultat. 

De båda brickorna är sedan dekorerade olika. På den svarta har jag limmat fast spets med Tacky GlueNär limmet torkat målade jag över med chalk paint rich black. Lät torka och sedan strök jag Inka Gold Waxmed fingret.

Den grå brickan har jag dekorerat med gipsfigurer som jag gjutit med gips i silikonform du hittar ett stort urval på det här silikonformar. Figurerna limmades fast med samma lim som nämndes i texten ovan och målades över med parisian grey. Inuti brickan dekorerade jag med en servett jag hade här hemma, endast det yttersta skiktet och fästes och lackades med decoupagelim matt.
Jag har använt dessa färger till många olika projekt här hemma. Jag lovar att Ni inte kommer bli besvikna.
Ha en riktigt härlig dag!
Kram  Martina


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *