Två höst-layouter i olika färger

Jo, jag vet: Det är heltokigt att scrappa höst-foton NU!
Men ni vet hur det är, en del foton blir liggande ett tag, och plötsligt dyker de perfekta papprena upp så att de kan bli scrappade!
Idag ska ni få två höstiga layouter på en gång. De har dock olika färgställningar.
Först ut denna som går i grönt, beige och en skvätt orange!

Papprena jag använt är underbara BoBunny från C’est La Vie-kollektionen. Dessa papper heter Nouveau (både fram- och baksida) och Domino.


Som dekorationer har jag använt den fina träramen från Kaisercraft, milt oranga körsbärsblommor, mörkgrönt Moselsnöre, en tag (liknande hittar du HÄR!), rhinestones i matchande färger, små gröna rosenknoppar samt fina björklöv från YouDo.

Här nedan ser man också en fin hattnål, och lite stänk från en Tattered Angels mist.
Man ser också ganska tydligt det Core’dinations-cardstocket från Tim Holtz som jag använt som fotomatta. Jag har sandpapprat runt kanterna så att den ljusare nyansen framträder.

 

—————————————-

Så, dags för nästa layout, som går i lite mildare toner av blått och brunt:

Här har jag använt fina papper från Authentique som heter Triangle Chevron/Mixed Stripe och Ribbon Floral Bunches/Dot.

Bakgrunden skapade jag med hjälp av en stencil/schablon och brun Distress-dyna. Jag har också stänkt brun mist (Tattered Angels) på den.


Dekorationerna är tunna, skira skelettlöv, stor blomma från detta kit (YouDo) med en vacker Prima-rhinestonedekoration i mitten. Ni ser också ett sött trähjärta från Kaisercraft. Det har jag smetat Glossy Accent på.

Här nedan ser ni också att jag strösslat ut rhinestones bland mist-stänken. Man skymtar också tårtpappret/doilyn som sitter bakom fotot, samt den tag jag använt som fotomatta.

Tack för idag hörrni! Nu fick ni två till samma pris som en! 😉


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *