Trick or Treat

Hejsan och BUUUU på er där ute!!

Denna vecka är det halloween tema som ni säkert har märkt så idag tänkte jag visa er mitt lilla bidrag och jag har då gjort ett litet kort. Jag kände att jag ville göra något speciellt med kortet så jag har gjort en liten gömma som man kan skriva en liten hemlig hälsning om man vill.

halloween5

Halloween är en högtid eller vad man nu ska kalla det som faller mig väldigt bra i smaken, jag älskar döskallar så när jag får en chans att använda det i pysslet blir jag lite extra lycklig. Det finns så himla mycket fina kollektioner med papper som passat perfekt till halloween att det nästan är svårt att välja.

halloween2

Idag har hag klätt både in och utsidan och det brukar jag oftast inte göra men blev så kär i papperna att jag kunde inte låta bli att använda fler.

Jag sa ju att jag hade en liten gömma som man kan skriva en liten hemlig hälsning om man vill så att om man tar bort spännet på kistan så öppnar den sig och så står ett läskigt skelett där och tittar på en. Kistan har jag själv ritat upp och klippt ut, sedan har jag dekorerat den med lite halloween stickers.

halloween3

Jag hoppas nu att blir bjudna eller att ni själva har roliga halloweenpartyn så att ni får klä ut er, gå runt och skrämma folk och ha kul, det ser jag fram emot.

halloween1

Material från butiken:

Cardstock:

Svart,

Vitt

Mönstrade papper:

Pion – October garden – The Witching Hour

Pion – The Witching Hour – Tags

 Pion – Trick or treat – The Witching Hour

Ella & Viv – Wood Background

Övrigt:

Rhinestones

Metallhörn

Ha nu en fortsatt trevlig vecka så ses vi igen om ven vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Trick or Treat”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Jättefint! Kul idé med hemligt meddelande bakom dörren… 😉

  2. Profilbild för Laila Johansson
    Laila Johansson

    Rysligt fint ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *