Tillbaka med en LO

Hejsan!

Äntligen tillbaka!!! Det är så underbart kul att vara tillbaka här på bloggen igen och att kunna scrappa igen efter att de senaste månaderna ha varit tvungen att ta en paus. Anledningen till pausen är den lilla krabat som växer i min mage 🙂 och som under ett par månader fått mig att uppleva helt oanade höjder av illamående. Nu har illamåendet dock avtagit rejält (måtte det INTE komma tillbaka) och lusten att scrappa har återvänt. 🙂 Det första som jag gjorde för att fira den återfunna skaparglädjen var denna höstiga LO:

Jag använde ett Bazzill Dotted Swiss cardstock i färgen Sandbox och färgade in det lite lätt distressdynorna Tea Dye och Walnut Stain för att framhäva de små prickarna på cardstocken. Sprayade också lite grön glimmermist över arket och stämplade swirlar där foto och dekorationer skulle sitta.

För att rama in LO:n använde jag grön cardstock som ram och sydde med symaskinen runt kanterna. Bakom fotot la jag också en liten bit kraftfärgad wellpapp.

Dekorerade med ett jättegullig band i form av små hjärtan som sitter ihop. Blommorna gjorde jag genom att sätta ihop miniblommor i jordfärger med brads och blommor liknande dessa. För att få rätt grön färg på blommorna färgade jag in dem med glimmermist. Slutligen gjorde jag texten med hjälp av diesen Vintage Market från Sizzix.

Nu önskar jag er alla en underbar lördag!!!

Stor kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Tillbaka med en LO”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  ÅH GRATTIS!!!!!!
  Och Lo´n är underbar!!
  KramMAlin

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack snälla du!
   Kram
   Rosemarie

 2. Profilbild för Maria "Emia" Meijer
  Maria ”Emia” Meijer

  Ååå vad härligt att du är tillbaka och stort grattis!!

  Verkligen superfint LO! Har saknat dina alster.
  Kram Maria

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack så jättemycket!!!!!! 🙂
   Stor kram
   Rosemarie

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Så roligt att få se dig här, skönt att du börjar må bättre! Har ju redan grattat dig i din blogg, men det kan inte göras för många gånger så GRATTIS till dig och den blivande pappan!!

  Illamåendet har iallafall inte påverkat dina scrappartalanger, LO:n är helt sagolikt vacker! Vackert höstfoto också och supersnyggt med wellpappen!

  Ha det gott, kram!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tackar så jättemycket! Ja, det är underbart att lite smått börja fungera ”normalt” igen och så har magen börjat sticka ut så då känns det att jag verkligen är med barn och inte bara åkt på en evighetslång vinterkräksjuka.
   Måste ju träna upp scrappandet nu också inför alla babyfoton som ska dokumenteras 🙂
   Stor kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *