Till någon speciell

Hej  ígen.

Idag visar jag ett kort som jag gjorde i går kväll. Jag har inte specifierat vem det är till men man skulle kunna ha det till födelsedagar, morsdag eller bara till någon man vill ge något speciellt.

Tyvär så blev inte färgen den rätta på kortet. Verklighetens kort är mycket mer rosa.

Som bas har jag återigen vit kartong. Papperet jag har använt är Inkidos Forever Pink Music. Det undre laget är ena sidan och det övre följaktligen den andra sidan. Metallhörnen är eget material. Den vackra ramen Silvia hittar ni hos Kristinas Scrapbookingliksom det mesta material jag använt mej av i detta kort. På ramen satte jag några förklistrade chocolate pearls. Blommorna är bl a Pion, stora rosor, vita små rosor och under dessa satte jag några klöverblad.

Har ni sett ett sådant vackert rosa band? Jag bara måste köpa några meter för att ha hemma! Fjärilarna är från mina egna gömmor.

stiStickles kan jag nästan inte klara mej utan längre. Några silverhjärtan fick bli lite extra dekoration bland blommorna.

Mina nya favoriter är dessa metallhörn.

Insidan har jag bara förberett eftersom jag inte vet ännu till vem jag ska ge detta kort.

Som ni ser så är den väldigt enkel bara en rosa cardstock och ytterligare några fjärilar. Här finns gott om plats i fall man vill skriva in en liten dikt eller något annat trevligt,

På motstående sida har jag använt Inkido Forever Pink Newsletter som bas. Sedan kunde jag ju inte låta bli att infoga lite Tim Holtz i kortet 🙂

Jag har använt mej av mina egna masker och distressat i färgen Vintage Photo.

Hade tänkt mej att stansa ut avsändare(n -na) i en passande stil så småning om, skulle tro att även det blir TH 😉

Det var allt för den  här gången. Låt inte vädret få dej på dåligt humör……sätt dej ner och scrappa istället så kommer den invändiga solen fram igen.

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Till någon speciell”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, vilket vackert kort med så många fina detaljer!
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefint kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *