Till min brorsons student

Liten blir plötsligt stor! Ja, inte är det väl vi andra som blir gamla? Kan väl inte tro det!I alla fall tog ”lilla” Andreas studenten och detta kort förärade jag honom.

Basen är som vanligt vit kartong. Jag valde till detta kort en grå cardstock Papperet är från Pions ”Sagan om våren”.

Jag stansade ut fyrkanten genom att använda en ny stans jag har  från Fiskars. Tim Holtz alfabet Alfabets dies fick återigen komma till användning.

De små glasen fanns sedan tidigare i mina gömmor, liksom studenthatten,  fjärilarna och studentbandet som hittade på en mässa i Gävle. Avslutade framsidan med lite stickles och  pen pearls. Oj, glömde…… hängde en vacker nyckel på framsidan också!

Insidan klädde jag med samma grå cardstock som bas och över den två andra färger, mörkgrått och den blekgula färgen som jag även hade på framsidan.

Stämpeln hade jag också sedan tidigare. Runt den så embossade jag en dubbelhäftande tape i vitt.

 På den motsatta sidan gav jag mej på att använda mej av den kalligrafi jag just nu försöker lära mej. Ursäkta den dåligt återgivna färgen men ni ser de rätta färgerna på de tidigare fotona.

Ja det var mitt lilla inspirationsbidrag, hoppas det har gett någon av er lite ideér och tips!

Hoppas värmen kommer tillbaka snart,

Ha det gott

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Till min brorsons student”

 1. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Ja tänk vad tiden går… alldeles för fort 🙂 Härligt kort!
  Blev så inspirerad av dina härliga kalligrafi texter att jag letade fram min gamla kalligrafitusch, dock var den lite för ”rund” efter mycket användning och mina kalligrafi talanger (om jag någonsin haft sån 🙂 ) har som försvunnit men det var kul att skriva med den även om det inte blev precis kalligrafi av det hela. Så tack för den inspirationen också!

  1. Profilbild för Margareta
   Margareta

   Visst är det roligt att skriva lite själv. Jag kommer aldrig att bli en sån där duktig ”kalligrafiskrivare” men det är kanske det som är grejen, det får synas att man har skrivit texten själv. Jag tyckekr att värdet av kortet blir så mycket större då!
   Kul att kunna inspirera andra till att prova!
   Kram

 2. Profilbild för Nina Åkeson
  Nina Åkeson

  Vilket härligt kort! Du har så skön stil på dina kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *