Till dej – massor av blommor och några fjärilar…

Lite svårt att sova… så det blev en liten stund vid mitt pysselbord. Jag tycker det är svårt att få till det snyggt med många blommor, men idag så blev det massor!

Vissa papper vill jag bara inte använda. De är så fina, så jag bara tittar på dem och tar ett annat. Är det så för er också? Pappret undertill på det här kortet har jag sparat ett tag, men nu så… det heter Rosenhagen Beige och kommer från Kort och godt.

Blommorna i högra hörnet har jag gjort själv. Jag gör lite olika blommor av kaffefilter och här är en av dem. Den bruna är chalkad. De andra blommorna är bland annat Kaisercrafts pappersrosor och dekorationsrosorna som nu finns på rea! Jag har också använt brun spets och fjäril från Reprint.

Nu ska jag nog sova lite…
Kram från Cissela!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Till dej – massor av blommor och några fjärilar…”

 1. Profilbild för Helén
  Helén

  Åh, vilket fint kort! Jättefint med alla blommor! Jag är precis likadan när det gäller papper, bara samlar på hög och törs inte klippa i en del… men jag har blivit bättre på det där. De gör ju ingen nytta i mappvagnen och det kommer ju hela tiden nya, fina papper att köpa!
  Kram Helén

 2. Profilbild för Margareta
  Margareta

  Oj vilka vackra blommor du gör. Jag har försökt också men tycker att det är svårt att få till dom ibland. Men nu när jag sett dina vackra blommor känner jag att jag ska på´t igen!
  Kram
  Margareta

 3. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Jättevacker kort, Cissela! Riktigt härliga färgval, de går så fint ihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *