The Perfect Moment

Hejsan!

Idag är det min sista dag som DT här i bloggen, det har varit super roligt och jag är så tacksam och glad för möjligheten att få visa mina små projekt och för alla som gillat mina inlägg och skickat hälsningar!

Mitt sista projekt är ett kort som jag gjort till en jag tycker väldigt mycket om och som behöver lite uppmuntran just nu, håll till godo!

image

Kortets storlek är 20 x 15 cm och basen är av vit cardstock, sedan har jag ett dekorationspapper från Best Creation som är ca 1 cm mindre runt om, därefter är det ett dekorationspapper från Scrapbooking papper som i sin tur är ca 1 cm mindre runt om.

Jag har rundat hörnen som du ser på bilden och distressat kanterna på allt utom den vita cardstocken.

image

Dekorationspappret med texten ”The perfect moment” är 10 x 7,5 cm, från Scrapbooking papper och den har jag fäst med distanskuddar.

image

Inuti är det bruna bakgrundspappret från Heartfelt Creation.

Fickan på vänster sida är 9,5 x 15 cm.Den avlånga slipen på höger sida är 5 x 20 cm, det vita dekoratoionspappret är samma som på framsidan (Best Creation) och det blommiga från Maja design.

image

De små korten är både från Scrapbooking papper (behöver jag säga att det är mina favoritpapper??) och från Heartfelt Creation. Jag har även rundat hörnen på dem och fäst dem på svart cardstock.

image

Baksidan är baksidan på det papper jag använde till framsidan.

Tack för titten denna söndag och alla tidigare söndagar, jag uppskattar er alla mycket och önskar er en fantastisk höst, den har ju börjat bra, eller hur?!

DT-Maria-Lekardal

Kram Maria Lekardal


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”The Perfect Moment”

  1. Profilbild för Riitta Fagerström
    Riitta Fagerström

    Lycka till i framtiden… kommer att sakna alla dessa fina ider….. Kram Riitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *