Thanks!

Under v.42-43 hade jag APU (Arbetsplatsförlagd Utbildning, alltså Praktik) på Svensk Fastighetsförmedling i Ängelholm. Det var två utmanande veckor och jag fick testa på massor av olika saker. Efter denna tiden är jag ännu mer säker på att jag vill bil Fastighetsmäklare!

För att tacka mina handledare för två fantastiska veckar gjorde jag detta Tack-kortet.

Grunden är ett Cardstock i färgen cardstock och på detta har jag satt fast bitar av Maja designs papper ”Vårdagjämning Maja design” ur serien Maja Design scrapbooking papper. På framsidan har jag även stämplat med Stämplen ”Thanks!” och Distress ink Spun sugar. De lila bitarna som blir ram runt textrutorna kommer från Kaiserkrafts papper Spirit ur Magic happens collection. På framsidan har jag ”ritat” Swirls med Limpennor och strött transparent Glitterpulver över.

På den högra sidan har jag använt mig av samma papper som på utsidan, dvs. Maja designs papper ”Vårdagjämning Maja design” ur serien Maja Design scrapbooking papper ochMaja Design scrapbooking papperKaiserkrafts papper Spirit. Lappen jag skrivit på kommer från Kaiserkrafts papper Desire.

På den vänstra sidan som ni ser här under Har jag fäst några Mullberry Street St Daisies Tyedye Blue blommor. I mitten av dem, samt som en swirl uppe till höger har jag satt rhinestones silver Rhinestones. I vänstra kanten har jag fäst två bitar av Wshitejp. Washi tapen är fantastisk, då det tar ett par sekunder innan den verkligen fastnar och den är därför lätt att arbeta med.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Thanks!”

 1. Profilbild för Johanna "pojjo"
  Johanna ”pojjo”

  jätte fint med hräliga färger 😀

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Läckert kort, dina handledare kommer bli jätteglada för det!

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Fint! Kul att ge bort ”hemmagjorda” kort!
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *